Webkamerás ügyfélszolgálat a Hegyvidéken

2011. június 09. 17:01

Az országban elsőként vezeti be a budapesti XII. kerületi, hegyvidéki önkormányzat az internetes önkormányzati ügyfélszolgálatot.

2011. június 09. 17:01

2011. június 14-től egy innovatív, ügyfélbarát szolgáltatással bővül a Hegyvidéki Önkormányzat honlapja, ezen keresztül a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati rendszere. A polgároknak ezentúl nem szükséges minden ügyben személyesen befáradni a hivatalba, hanem könnyedén, akár az otthoni fotelből élőben beszélgethetnek a megadott online ügyfélszolgálati időbeosztásban az önkormányzat operátoraival, akik webkameráik segítségével láthatóak lesznek és fájlokat is küldhetnek az ügyfeleknek illetve elnavigálják őket a honlapon a megfelelő tartalmakhoz. A rendszer összköltsége havonta mindössze 20 ezer forint.

A szolgáltatás használatához internet-elérésre és online beszélgetésre alkalmas, átlagos számítógépre vagy mikrofonos fejhallgatóra (headset) van szükség. Miután a www.hegyvidek.eu oldal látogatója rákattint a nyitólap jobb oldalán elhelyezett „ÉLŐ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT” feliratú hívógombra (bannerre), máris megkezdheti a beszélgetést az ügyfélszolgálatos munkatárssal, aki akár az információk szóbeli átadásával, akár a weboldalon való élő navigálással, vagy éppen a megfelelő dokumentumok átküldésével tud segíteni. Adatvédelmi okok miatt a folyamatban lévő egyéni ügyekről az ügyfélszolgálat nem ad tájékoztatást.

Az itt élő hatvanezer ember életét szeretnénk megkönnyíteni és segíteni ügyeik elintézését olyan formában, hogy az polgároknak ne kelljen befáradni a Polgármesteri Hivatalba hóban, fagyban.” - mondta Pokorni Zoltán polgármester.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. június 10. 01:14
több ilyesmit
guerillajones
2011. június 09. 20:40
http://www.chathelp.hu/
Petrov
2011. június 09. 17:33
msn-sex is lesz? :D
már foglalt
2011. június 09. 17:14
hol máshol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!