Vattamány újból feljelentené Hunvaldot

2011. június 29. 08:12

A vád szerinti több száz milliós károkozásnak a többszöröse is a Hunvald György vezette önkormányzat számlájára írható - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Vattamány Zsolt. Erzsébetváros fideszes polgármestere szerint több mint hatszáz milliós kötbérkövetelést kellene behajtania a kerületnek.

2011. június 29. 08:12

További feljelentéseket teszek a Hunvald-ügyben, amiben a vád szerinti sok száz milliós károkozásnak akár a többszöröse is az előző városvezetés számlájára írható - közölte a Magyar Nemzettel Vattamány Zsolt, Erzsébetváros fideszes polgármestere.

Csak a megszegett adásvételi szerződések alapján több mint hatszáz millió forintnyi kötbérkövetelést kellene behajtania a kerületnek - írja a lap egy előterjesztés alapján, amit szerdán tárgyal a hetedik kerület képviselő-testülete. Vattamány szerint ez az összeg azonban csak töredéke lehet a tényleges kárnak. A vádirat szerint 17 ingatlanból kilenc esetben jött létre adásvétel. Az ügyletekből az önkormányzat „tényleges bevétele” alig több mint 198 millió forint, ezzel szemben az eladott ingatlanok fedezete alapján felvett jelzálogkölcsönök összege meghaladja a 3,5 milliárd forintot.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SchmittPali
2011. június 29. 13:11
Kérem, ennél sokkal fontosabb, hogy XVI. webkettes Benedek Pápa tegnap szentté avatta Szájer Úr ipad-jét, melyen az alkotmány íródott (http://appleblog.blog.hu/2011/03/04/ipaden_irjak_az_uj_magyar_alkotmanyt) videos bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=tC8s44MRGVA
kchkscak
2011. június 29. 11:18
te jó ég, ez tisztára úgy néz ki, mint charlie sheen :D
drieno
2011. június 29. 09:50
akkor nosza, próbálják behajtani és nyomás a bíróságra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!