Sikeres lehet Gyurcsányék pártszavazása

2011. június 28. 19:47

Akár a nyolcezer főt is elérheti az MSZP pártszavazásán részt vett voksolók száma, így meglehet a politikai sikerhez szükséges egynegyed „igen” - közölte Molnár Zsolt az urnák zárása előtt egy órával. Gyurcsány Ferenc szerint ez „valódi politikai siker”.

2011. június 28. 19:47

Kedden este nyolc órakor lezárul a Demokratikus Koalíció múlt szerdán kezdődött pártszavazása. A szervezet beszámolói alapján sokáig úgy tűnt, nem lesz meg az eredményességhez szükséges nyolcezer igen szavazat (a 32 ezres tagság egynegyedének egy irányba mutató akarata), Molnár Zsolt, az MSZP szervezési igazgatójának legutóbbi nyilatkozata szerint azonban most már közel állnak a 25 százalékos részvételi arányhoz, így van reményük.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon kedden  azt írta, a részvételi arány „valódi politikai siker”. A volt kormányfő hozzátette, fontos, hogy kiderült: az MSZP-nek országosan 8-10 ezer olyan tagja van, akivel „politikánk formálásában tényleg számolni kell”. Az expártelnöknek afelől nincs kétsége, hogy az „igen”-ek lesznek túlsúlyban és szerinte most már csak „a vezetés politikai bölcsességén múlik, hogy megérti-e a pártszavazás üzenetét.”

A pártszavazás részleteiről Molnár Zsolt, az MSZP szervezési igazgatója kedd este sajtótájékoztatón számol be. A voksolás eredményét az eseti országos választási bizottság állapítja meg pénteken, s ezt szombaton ismertetik.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoCsak
2011. június 29. 09:41
A fénykép az "IGEN"-ekről nagyon szép, de a valóság a 8000-nek a negyedrésze azaz 2000 lett az "IGEN".
Julio Salazar
2011. június 29. 09:12
Le vagytok maradva fiúk ! NEM lett meg a 8 ezer. Ez van ! A böszme bukott a saját tolvaj bandáján belül is. Istennek legyen hála !
doncamillo
2011. június 29. 07:56
Kérdés, hogy a résztvevők mindegyike igen-nel szavazott-e? Ez enyhén szólva nem valószínű. A Paprikajancsi természetesen a szar kiszáradását is sikernek könyveli el... Oszt' beiktatják a 'megbonthatatlan barátság'-ot a democraták és a maszop között - a nesze semmi fogd meg jól esete: szakad a párt meg nem is:-))))))
Kedves Robi
2011. június 29. 04:33
a helyi kommunisták akár 8 ezer embert is betudnak mozgatni országos szinten, alakuk ez...:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!