Nettó 55,3 millióért világították át a HM-cégeket

2011. június 20. 15:24

Egyenként nettó 7,9 millió forintért világíttatta át hét gazdasági társaságát a honvédelmi minisztérium.

2011. június 20. 15:24

Kik és mennyiért világították át a Honvédelmi Minisztérium gazdasági társaságait? címmel intézett írásbeli kérdést az MSZP-s Harangozó Tamás a honvédelmi miniszterhez. Hende Csaba válaszában azt írta, valamennyi gazdasági társaságot az Ancro Könyvelő és Gazdasági Tanácsadó Kft. világította át.

A tárca a céggel hét gazdasági társaság (HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt., HM Arzenál Elektrotechnikai Zrt., HM Currus Harcjármű-technikai Zrt., HM Armcom Kommunikációtechnikai Zrt., HM Zrínyi Nkft., HM Térképészeti Nkft., HM Rekreációs Nkft.) átvilágítására kötött szerződést, egyenként 7,9 millió forint plusz áfa díjazással.
 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alma1234
2011. június 20. 19:58
Ha új Fideszes vezetése van a cégeknek, akkor miért külső cégekkel kell átvilágítani ezeket a cégeket? Ugye nem azért?
StG
2011. június 20. 19:51
Milyen kínosan ügyeltek arra, hogy mindenféle pályáztatási értékhatár alatt tartsák az összegeket.
Senior
2011. június 20. 16:53
Hende gyárilag egy futottak még szombathelyi ügyvédecske, tisztában van vele, hogy ezt az életszínvonalat soha nem teremtené meg magának, nagy a megfelelési kényszer. Ezt még érteném is, de azt, hogy kiemelt HM objektumokba beengednek civil céget vizsgálódni, nem vágom. Nincs erre megbízható belső apparátus? De hát pont ő volt az, aki kapcsiból leváltott mindenkit, illetve beszélt a harcászati elektronika titkossága fontosságáról. Most meg a HM elektronikai cége könyveit, számláit civilek elemzik, fasza! Ha valami tényleg szaros, akkor ott vannak a gazdasági csalásokra specializálódott ügyészségi nyomozók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!