Másfél év felfüggesztett Eszes Tamásnak

2011. június 15. 14:23

A Véderő országos megbízott parancsnoka Gyöngyöspatán támadt egy rendőrre, ezért másfél év börtönbüntetést kapott négy év próbaidőre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbeztek az ítélet ellen, az ügyész gondolkodási időt kért.

2011. június 15. 14:23

Hivatalos személy elleni erőszak miatt egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte Eszes Tamást a Gyöngyösi Városi Bíróság. A Véderő nevű szervezet „országos megbízott parancsnokának” büntetését négy év próbaidőre felfüggesztették. A vádlott és védője fellebbeztek az ítélet ellen, míg az ügyész három nap gondolkodási időt kért.

Eszes Tamást június 13-án garázdaság gyanújával kívánták előállítani Gyöngyöspatán, ám ő az egyik rendőr arca felé ütött, majd rúgott és harapott is.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de facto
2011. június 15. 19:27
Hm...Juhász Oszkár,a jobbikos jelölt. Ismét ő hívta a rendőrséget és a sajtót. Márciusban ő hívta be Gyöngyöspatára a barikádot,a gárdistákat,akikkel jött a lmp,a vöröskereszt,az ámerikai népszava,Richard Field. Juhász Oszkár,a Jobbikos jelölt megkezdte kampányát újfent. Szerintem Juhász Oszkár,a Jobbikos jelölt épp elég kárt okozott már a szülőfalujának a hatalom érdekében. Gyöngyöspata volt 20-60-90 évig a mszp Sztálingrádja. A Jobbik porig rombolta és beszórja sóval.
de facto
2011. június 15. 19:04
Fent nevezett egyén nem mellesleg jövő hónapban indul az időközi polgármester-választáson Gyöngyöspatán. Bárcsak tudnék röhögni.
mecseri
2011. június 15. 18:47
Ez gyorsan ment! Az én munkaügyi perem két év 9 hónapig tartott, egy ki nem fizetett vállalkozási díj miatt 2 és fél éve pereskedem... Lehet, hogy nekem is verekednem kellett volna az alperesekkel, hogy hamarabb döntés szülessen?
==T==
2011. június 15. 18:34
Egyfelől egy vicc az ítélet, másfelől a c-k is ennyit szoktak hasonlókért kapni. + ezek után kissé talán érthetőbb, miért készül ki az ember hamar a rendőri pályán. Ha el is kapnak valakit, a bíróság úgyis kiengedi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!