Életfogytot kaptak Cozma gyilkosai

2011. június 23. 10:24

Életfogytig tartó fegyházra ítélte Raffael Sándort és Németh Győzőt a Veszprémi Megyei Bíróság csütörtökön. Sztojka Iván 20 év fegyházbüntetést kapott.

2011. június 23. 10:24

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt csütörtökön első fokon a Veszprém Megyei Bíróság. A harmadrendű vádlott, Sztojka Iván 20 évi fegyházbüntetést kapott. Németh Balázs tanácsvezető bíró az első-, a másod- és a harmadrendű vádlottat társtettesként, több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérletében, valamint bűnsegédként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek. Legkorábban 30 év múlva bocsátható szabadlábra.

Pál Gábor negyed- és Bihari Csaba ötödrendű vádlott bűnös társtettesként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletében, ezért előbbinek 5 évet, az utóbbinak 4 évet kell börtönben töltenie. Gergely Péterné hatodrendű és Antalik László hetedrendű vádlottat kétrendbeli bűnpártolás miatt vonták felelősségre, az asszonyt 4 év, a férfit 2 év 8 hónap börtönre ítélték. A vádlottakat több évre eltiltották továbbá a közügyek gyakorlásától.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WTF Center
2011. június 23. 21:53
A kóter császárai lesznek. A kötél humánusabb megoldás lenne .... a többi rabbal szemben.
Bertorelli
2011. június 23. 17:11
@Liberálzöld Az lenne a javaslatom, hogy a hamburgeradó "fordítottját" kellene a böriben megvalósítani. Minden fogva tartottnak hamburger reggelire, ebédre csülök pékné módra, estére pedig egy light-os díszóntoros, + desszert. A mozgást, gyurmázást pedig csak annak engedélyezni, aki mintarabként viselkedik odabent! Nőjön az a testtömeg.
Gombóc XVI. Artúr
2011. június 23. 16:54
Ami a halálbüntetést illeti, ha ez lenne, Kaiser Ede már nem élne. Vastagon megérdemli a börtönt, de embert nem ölt. Ezeknek meg jó lesz a szegedi Csillag Hotel is. Ott még akár az ügyésznőt is szidhatják, kurvára nem fog érdekelni senkit. Sok bodza-szezon fog nélkülük elmúlni...
Bertorelli
2011. június 23. 15:53
Sztojka érinthetetlennek hitte magát. A mostani deviáns viselkedése is arra utal, hogy most esik le neki a tantusz, hogy talán soha többé nem lesz női muff, no Merci SEL 500, no cucc, stb. Fel se fogta mit tettek.... Természetes volt, akit kellett, azt legépelték. Láttam saját szememmel egy balatoni szórakozó helyen, 2008-ban, mint egy király úgy járt-kelt. Azt mondta az ismerősöm, hogy ne nézzek rájuk, mert balhé lesz belőle. Provokációnak érzik.... Mindenesetre ma egy üveg Villányival fogom megünnepelni az ítéletet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!