Budaházyék ellen vall a Hunnia Mozgalom egyik „katonája”

2011. június 08. 12:39

A Budaházy-perben egy olyan tanú tesz vallomást szerdán, aki a Hunnia Mozgalom „katonájának” jelentkezett, és annak kiképzésein is részt vett.

2011. június 08. 12:39

Egy olyan tanú vallomásával folytatódik a Budaházy György és társai elleni per, aki 2007-ben a Hunnia Mozgalom „katonájának” jelentkezett a 2006 őszi rendőri brutalitások miatt, és „edzésekre” is járt a szervezet vidéki kiképzőbázisán. A férfi, aki várhatóan több órán át tesz vallomást a Budaházy által irányított Hunnia Mozgalomról, valamennyi vádlottat felismerte és azonosította a tárgyaláson. A tanú ellen egyébként ebben az eljárásban korábban folyt nyomozás robbanószerrel visszaélés miatt, de azt később megszüntették.

A három hónapja indult büntetőperben eddig egy súlyosan terhelő bizonyíték merült fel. Az egyik vádlott hosszú, részletes beismerő, másokat is terhelő nyomozati vallomását tett, amit a bíró ismertetése után azonban visszavont, a többi vádlott pedig következetesen tagadja bűnösségét.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machiavelli
2011. június 08. 17:01
Érdekes lesz valakit pusztán tanúvallomások alapján életfogytra küldeni... Olyan 50-es évek környéke...
kamuszutra
2011. június 08. 16:24
na ebből hosszú ideig tartó ketrec lesz, butaházi! nagyon helyesen. a torockait is le kellene sittelni.
Csigorin
2011. június 08. 14:56
jo sokaig tartott... csak nem posze szegeny tanu? Kettoezerhatban ismertem meg Budahazy Gyorgyot. Akkor meg nem sejtettem hogy az ellenseg beepitett embere es az imperialistak aljas ugynoke...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!