„Bohócügyi” államtitkárát küldte volna a tüntetőkhöz Orbán

2011. június 02. 13:17

„Ezt a bohócügyi államtitkáromnak fogom átadni” - ezzel utasította vissza a szakszervezeti vezető szerint Orbán Viktor konzultációra való meghívásukat.

2011. június 02. 13:17

Nem ment ki a Parlament elé Orbán Viktor a szakszervezeti vezetők meghívására az általuk szervezett „szociális konzultációra”. Árok Kornél, a sztrájkbizottság vezetője közölte, a meghívásra Orbán úgy reagált, „ezt a bohócügyi államtitkáromnak fogom átadni” - írja a Hírszerző. Árok szerint „igen érdekes stílusra vall” a kormányfő megnyilatkozása.

Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője közölte, „folytatódnak a rendvédelmi szakszervezetek és a kormány között az egyeztetések, de Orbán Viktor miniszterelnök azt kérte, azokat lehetőleg a hétvégéig zárják le”. Szijjártó szerint a tárgyalás higgadt, korrekt, nyugodt és mértéktartó volt. „Közelebb jutottunk ismét egy-egy lépéssel ahhoz, hogy tudomásul vegyék a szakszervezetek azokat az elvárásokat, amelyeket mi szeretnénk érvényesíteni” - közölte Pintér Sándor.

Árok Kornél a Hírszerzőnek elmondta, „a tudomásulvétel nem egyenlő a megértéssel, továbbra is elutasítjuk, hogy a kormány a szegényebbek vállára helyezzen újabb terheket”.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. június 02. 22:01
"„Ezt a bohócügyi államtitkáromnak fogom átadni” - ezzel utasította vissza a szakszervezeti vezető szerint Orbán Viktor konzultációra való meghívásukat. " A felcsutische virtshaft!
Gumimaci
2011. június 02. 21:31
A Fidesznek most nagyon sok "elkötelezett" híve van. Mondjuk 2/3. De eljön a nap, amikor egy másik köppenyt kell majd keresniük. Ilyen stílussal Orbán Viktor is pofára fog esni.
füst
2011. június 02. 19:43
Ezek az Árokék kezdenek elkanászodni. Először a mondás, miszerint nem tudják garantálni a rendet, majd ez a provokatív felhívás az ún. szociális konzultációra. Valami erősebb füles kellene neki.
Krupp Skya
2011. június 02. 18:56
Nekem már akkor k@rva gyanús volt a szakszervezet amikor 1983-ban elítéltük a gdanski hajógyári felkelést, és éltettük a Jaruzelsky tábornok katonai diktatúráját. Ha jól emlékszem Gáspár Sándor elvtárs volta fő-főtitkár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!