A Szebb Jövőért is tüntet csütörtökön

2011. június 14. 10:45

A rendvédelmi dolgozók június 16-i tüntetéséhez csatlakozik a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület is. A szervezet célja, hogy megmutassa a kormánynak, „elég, nincs tovább” – olvasható közleményükben.

2011. június 14. 10:45
Június 16-án tartanak demonstrációt a rendvédelmi dolgozók, melyhez csatlakozik a Jobbik-közeli Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület is. A szervezet nemcsak tagjait, de szimpatizánsait, és a „fotelforradalmárokat” is utcára szólítja, hogy megmutassák a kormánynak, „elég, nincs tovább” – olvasható közleményükben.
 
A bohócforradalomnak is nevezett megmozduláson a résztvevők visszavonják majd a 2010-ben Fideszre adott szavazataikat, és a Sándor palotához vonulnak a „népakarat” érvényesítésére.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2011. június 14. 16:36
Egyet nem ertek. Az hogy lehet holokauszt tulelo, akit nem is vittek Auschwitzba vagy mas taborba? Ezert van Chicago is tele tulelok leszarmazottjaival.
bookmark
2011. június 14. 14:41
Tessek mondani, ha a gardistak mennek visszavonni a fideszre adott szavazataikat csutortokon, akkor ki szavazott a jobbikra?
Kernel
2011. június 14. 13:10
Milyen nyugdíj ? 45 évesen ? Nyugdíj ? Segély talán, de nem nyugdíj... Érdekes lenne, ha pl. egy paraszt ember azt mondaná 45 évesen, hogy én már nem termelek semmit, mert fáj a hátam a sok hajolgatástól és kikészültem a hajnali kelésektől és akkor nekem adjatok sok sok pénzt azért, hogy innentől ne csináljak semmit. Akik egyetértenek a rendvédelmisekkel annak ajánlom átgondolni, hogy mi lenne akkor, ha mindenki aki nehéz munkát csinál az országban, az elmehetne 45 évesen nyugdíjba ? Annyira nehéz munkát, mint a rendőrök... Gyanítom, hogy 3 hónap alatt össze is omlana a rendszer, pár százezer munkás fizetné a többség otthon ülését. Szép gondolat! 45 éves nyugdíjas rendőr dolgozott 20 éves mondjuk és 30 évig kapja a nyugdíjat, egy ápoló dolgozott 42 évig és kapja a nyugdíjat 15 évig.
diotoro10
2011. június 14. 12:47
Van nyugdíjvédelmi kormánymegbízottunk, ha jól emlékszem, a Selmeczi Gabika. Ha valakinek veszélyben a nyugdíja forduljon hozzá bizalommal, biztosan megvédi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!