Szekeres: Gyurcsány ma nem lenne pártelnök

2011. május 04. 08:30

Szekeres Imre jelenleg nem lát arra esélyt, hogy Gyurcsány Ferenc legyen az MSZP elnöke. A politikus erről egy szerda reggeli tévéműsorban beszélt.

2011. május 04. 08:30

„Nem hiszem, hogy jelöltetné magát, és nem hiszem, hogy megválasztanák” - mondta Szekeres Imre, az MSZP gazdasági kabinetvezetője, országgyűlési képviselő szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában Gyurcsány Ferenc pártelnökké választásával kapcsolatban.

Kedden reggel Gyurcsány Ferenc saját Facebook-oldalán közölte, hogy pártszavazást kezdeményez többek között a közvetlen pártelnökválasztás, az összeférhetetlenségi szabályok, valamint a törvényi előírásoknál átláthatóbb pártgazdálkodás érdekében. A korábbi találgatásoknak ellentmondva azt is megírta, nem alapít új pártot, az MSZP-t kívánja renoválni. Balogh András, az MSZP elnökhelyettese károsnak nevezte a volt miniszterelnök akcióját, és úgy véli, pártjának inkább az ország fontos kérdéseivel kellene foglalkozni.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Badellaman
2011. május 05. 22:57
Legalább annyi gerinc van a mandinerben,hogy orbán, illetve viktor szavak leírása után pirossal aláhúzza a szót. Vajon miért!? "Ő" is tudja,hogy ilyen sátánfajzatok nevét nem szabad leírni..még ha muszály sem. Bezzeg az orsóssal nincs semmi baja...hát nem érdekes-ez??
Badellaman
2011. május 05. 22:56
Látom nagyon félre vannak itt vezetve a tisztelt elvtársak. Ennyi elmeháborodott embert bevallom őszintén életem során még nem láttam. Leírtam a tényeket...Erre vagdalkoztok itt jobbról-balról . Tipikus fidesz-csürhe szavazók vagytok. Potenciális kemény mag. Élvezzétek csak a megszorításokat,amiket viktor apátok bevezet. Aztán majd egyszer eljön az az idő,amikor az emberek többsége a kezét-lábát eltöri annak,aki egykor orbánra szavazott...
pascal
2011. május 04. 11:46
"Az előtte lévő kormányok csesztek el mindent, és jött ő,hogy rendbe tegye" (mármint Gyurcsány) Ez most vicc volt? Vagy tényleg így gondolod?
Honfi-fi
2011. május 04. 10:26
Szekeres, lát egyáltalán még valamit is a szemét homályosító borgőztől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!