Júniusban tartják Gyurcsány pártszavazását

2011. május 26. 07:53

Pártszavazást tart az MSZP, így döntött a párt elnöksége. A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció Platform kérdéseit akár változatlan formában is feltehetik, ám erről a szombati választmányi ülés dönt majd.

2011. május 26. 07:53

Az MSZP elnöksége úgy döntött, hogy pártszavazást tartanak júniusban, és a volt miniszterelnök és támogatói által megfogalmazott kérdéseket változatlan formában javasolja felvenni a szavazólapokra - írja a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy a Gyurcsány Ferenc volt kormányfő által vezetett Demokratikus Koalíció Platform több tagja levélben lobbizott az MSZP vezetőinél az általuk kezdeményezett pártszavazás kiírása és támogatása ügyében.

Gyurcsány hat kérdésről szavazna, többek között arról, hogy lehessen-e közvetlenül választani a párt tisztségviselőit, illetve legyen-e jövedelem- és vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségük a vezetőknek, vagy éppen legyen-e átláthatóságot elősegítő pártszabályozás. Arról, hogy mi kerül fel pártszavazásra, szombaton dönt a választmányi ülés. A választmány elnöke, Simon Gábor elmondta, hogy a pártszavazásnak júliusban már eredményei is lehet.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. május 26. 12:27
PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL: NE VEGYETEK SPANYOL UBORKÁT, EHEC HORDOZÓ!!!! http://www.faz.net/artikel/C31034/ehec-epidemie-salatgurken-aus-spanien-als-traeger-identifiziert-30375489.html
Honfi-fi
2011. május 26. 10:56
Rettegj párt jön a felepnis, mint pártfűrer. Attól fogtok kódulni !
Peter252
2011. május 26. 10:12
Lehet tippelni, meddig lesz még elnök Mesterházy??:) Készül a nagy-nagy Gyurcsány-párt. És nem lesz semmiféle pártszakadás, figyeljétek meg, akik most oly nagyon gyurcsányellenesek, amint újra Fletó lesz a pártvezér, mind-mind lojálisak lesznek hozzá és körülölelik,.és hogy persze, ők mindig is ezt akarták.
Gombóc XVI. Artúr
2011. május 26. 10:05
Jól csinálod Böszme! Aprítsad csak az MSZP-t!! Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a mondás szerint "ahonnan eszünk, oda nem sz...unk", dehát a cél érdekében neked még ezt is megbocsátom. Igaz ennél többet nem is vártam tőled...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!