Szélsőségesek helyett szél rongálta meg az MSZP-irodát

2011. április 08. 16:10

A Magyar Szocialista Párt zuglói irodáját a BRFK szerint szélkár érte. A szocialista párt korábbi közleménye vandál, erőszakos akcióról beszélt. A párt ennek alkalmából a Fideszt emlegette, és minden politikai erőt felszólított a szélsőséges akcióktól való elhatárolódásra.

2011. április 08. 16:10

„Szél rongálta meg a zuglói MSZP-irodát, szélsőséges akcióra, bűncselekményre nem került sor” - közölte Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese.

Az MSZP ugyanakkor péntek reggeli közleményében szélsőséges támadásról, vandalizmusról, megfélemlítésről beszél. A párt minden politikai erőt felszólított a szélsőséges akcióktól való elhatárolódásra.

Mint írták: „Különösen zavaró ez a támadás három nappal a választás előtt akkor, amikor közben a zuglói önkormányzat többségét és polgármesterét adó kerületi Fidesz szervezetről egyre-másra jelennek meg a zavaros ügyek a sajtóban, nem ritkán erőszakos cselekményekről, verekedésről beszámolva”.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. április 09. 11:17
Biztos a széljobbról fújt az ordas szél, gyorsan el kell határolódnia tőle a meteorológiának is.
Nagytestver
2011. április 09. 08:15
Ne zárjuk ki a biztosítási csalás lehetőségét sem!
nyoooc
2011. április 09. 07:10
Széllel bélelt alakok.
mefisto
2011. április 08. 23:02
És ha jövő héten esni fog, elvtársak? Akkor az lesz, hogy Orbán Viktor személyesen csurgatta a vizet a pártiroda előszobájába? Idióta faszok vagytok, zuglói MSZP!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!