LMP: A Véderő menjen haza!

2011. április 22. 13:51

A párt felszólítja a rendőrséget és a Belügyminisztériumot, hogy lépjen fel a megfélemlítés ellen, és teremtsen olyan helyzetet, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát.

2011. április 22. 13:51

A Véderő pakoljon, menjen haza, és vigye magával azokat a visszataszító eszméket is, amelyeknek parlamenti támogatója a Jobbik” - közölte Dorosz Dávid, a honvédelmi és rendészeti bizottság LMP-s tagja annak kapcsán, hogy 276 roma nőt és gyereket indítottak útnak Gyöngyöspatáról a Véderő nevű mozgalomnak a településre meghirdetett, katonai alapismereteket oktató tábora miatt.

A párt szerint az ilyen erőszakos, a lakosság megfélemlítésére összeverődött félkatonai alakulatoknak nincs létjogosultsága, és nincs keresnivalója az ország egyetlen településén sem. „Aljas és gyáva dolog a magántulajdon mögé bújva a védtelen lakosságot - köztük nőket és gyerekeket - fenyegetni, akik a mai és holnapi napon civilekkel közösen a Föld Napján, egy úgynevezett Munkakarnevál keretében épp a falut akarják rendbe tenni, csinosítani” - áll a közleményben.

Az LMP ezért felszólítja a rendőrséget és a Belügyminisztériumot, hogy minden eszközzel lépjen fel a tömeges megfélemlítés ellen, és teremtsen olyan helyzetet, hogy a lakóhelyén mindenki biztonságban érezhesse magát.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. április 25. 15:26
Olyan a politikánk mint dédapánké volt, avagy NEM LEHET MÁS A POLITIKA és a cigány manipuláció (képekben) http://i.imgur.com/CF0IQ.jpg
Öreg
2011. április 23. 14:36
A tanulságok: 1. Tőlem a vöröskereszt ezután nem kkap egy buznyákot sem. 2. Az LMP most vedlik, a legrosszabb SZDSZ bujik elő. 3. A szélsőjobbot a ballib írányítja és pénzeli. 4. Ezután minden cigánytelep rendjéért az LMP-nek kell felelni, takarítsanak ők! 5. Mindazok a jogvédők, akik tegnap délután a helyszínen voltak, ezután nem jogvédőknek, hanem bajkeverőknek tekintendők. 6. Minden külföldi hírszervet, amelyik evakuálásról adott hírt, be kell perelni. Legalább ezután megnyuvasztják azokat, akik beugratták őket!
k33
2011. április 23. 05:47
Az LMP mikor áll ki a palesztinok jógaiért.
csi
2011. április 22. 18:38
Most azon nevetek, hogy ha a Véderő (Eszes Tamás) telket vett Gyöngyöspatán, akkor hogy akarják hazaküldeni onnan? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!