Eladó az Aranybika

2011. április 20. 15:33

Közel kétmilliárdért továbbra is eladó a patinás debreceni szálloda. Az előző tárgyalási fordulóban még érdeklődő sem akadt, aki megvette volna az Aranybikát.

2011. április 20. 15:33

A Debrecen egyik jelképének számító, először 2,1 milliárdért hirdetett szállodára a márciusban lejárt második pályázati fordulóban még érdeklődő sem akadt, ennek ellenére a második körben meghatározott ár nem változott.

A Cívis Hotels tulajdonában lévő másik szálloda, a debreceni Best Western Hotel Kálvin ára azonban a korábbi 530 millió, majd 480 millió forint után tovább csökkent, ezúttal 450 milliót kell fizetni érte – ismertette Buga Imre, hozzátéve, hogy a szükséges dokumentumokat már elküldték a Cégközlönynek.

A nehéz anyagi helyzetbe került Cívis Hotels szállodái közül eddig csak a hajdúszoboszlói Hotel Délibábot sikerült értékesíteni: az 1,25 milliárdért kínált szálló tavaly december végén 800 millióért került az új tulajdonoshoz.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!