Két év letöltendő Gerébnek

2011. március 24. 16:02

A Fővárosi Bíróság első fokon két év letöltendő fogházra ítélte Geréb Ágnest, a börtönből legkorábban egy év múlva szabadulhat feltételesen. Emellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától.

2011. március 24. 16:02

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt két év letöltendő fogházra ítélte Geréb Ágnest első fokon a Fővárosi Bíróság. A börtönből legkorábban egy év múlva szabadulhat feltételesen. Emellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. A büntetőpernek Gerében kívül további négy vádlottja van. Egy vádlott-társát 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték, három vádlottat felmentettek. A védők a tárgyaláson az összes vádlott felmentését, illetve eljárási kegyelmet kértek.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2011. március 26. 12:48
A bíró neve: Cserni János! Ismerjük, ugye! Érdemes elolvasni a mai MN-ben a "Cserni kontra Geréb" cikket! http://www.mno.hu/portal/773926 (A teljes cikk csak a nyomtatottban.)
Csubakka
2011. március 25. 10:46
Negem megeset a sziven ezen az aszonnyon,rá adásull Wasass druker reméelem,kegyelmett kab az elnökkúrtólll
drieno
2011. március 25. 08:47
akik a gerében rugóznak, mindenkinek a figyelmébe ajánlom a következő érdekességet: "Nem jogerősen felmentették a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vádja alól a MÁV Kórház volt nőgyógyászát, akinek ügyelete alatt egy szülő nő meghalt, egy asszony pedig életveszélyes állapotba került még 2003-ban. Az orvost 2008-ban egyszer már felmentették, de azt az ítéletet hatályon kívül helyezte a bíróság és megismételt eljárást rendelt el. Megismételt eljárásban tárgyalta pénteken a bíróság a MÁV Kórház ügyeletes nőgyógyászának ügyét, akinek 2003. szeptember 10-ei ügyelete alatt meghalt egy szülő nő, egy másik asszony pedig életveszélyes állapotba került. A vád szerint a szülész-nőgyógyász volt a MÁV Kórház ügyeletes orvosa és két páciense is ugyanabban az időben jelentkezett a kórházban szülni. Mindketten harmadik gyermeküket várták. Az egyik nő egy kislánynak adott életet, de a szülést követően rosszul lett, és végül az intenzív osztályra vitték. Pár órával a szülés után az orvos felettese a méh eltávolítása mellett döntött. A másik nő légembólia miatt meghalt, ami az ügyészség álláspontja szerint ok-okozati összefüggésben van azzal, hogy a méhe megrepedt, és ezt az orvos nem vette észre. A nő egy kisfiúval volt terhes, akit sikeresen újraélesztettek." Van tovább is, egy veszélyeztetett terhest hazaküldött, aki otthon rosszul lett és elvérzett.
lancelotbeka
2011. március 25. 08:19
http://dorc.ingyenblog.hu/szabaditsuk-ki-willyt-helyett-gereb-agnest.blog
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!