Budai befagyasztotta az úszók pénzét

2011. március 18. 17:48

Arra kérte a MOB-ot Budai Gyula, hogy az úszó EB-vel kapcsolatos vizsgálatok befejezéséig függessze fel a kifizetéseket az úszószövetségnek.

2011. március 18. 17:48

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tájékoztatta Czene Attila sportért felelős államtitkárt a 2010-es úszó Európa-bajnokság ügyében folyó vizsgálatról. Beszámolt arról, hogy hivatalosan, írásban kereste meg azokat a cégeket, amelyeknek az EB-hez köthető szerződéseik révén a szövetség összességében több, mint 80 millió forinttal tartozik és bekérte a fizetési felszólítások hiteles másolatait.

A kormánybiztos emellett arra kérte Borkai Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét, hogy a vizsgálat befejezéséig a szervezet függessze fel a kifizetéseket az úszószövetségnek.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lacc78
2011. március 19. 17:28
Még mindig jobb, mintha a medencéket fagyasztotta volna be.
sensei
2011. március 19. 00:48
Aki a merciben ült...
antiviktoriánus
2011. március 18. 21:20
A fideszes hóhér tájékoztatta a fideszes államtitkárt,felszólította a fideszes MOB-elnököt, hogy ne folyosítson a mocskos "szocizsidócigány" elnöknek, amíg nem adja meg tartozásait a (v.színű fideszközeli) cégeknek. Oké, de most akkor ki a Jockey Ewing: Budai v. Gyárfás???
Trükkök Százai...
2011. március 18. 21:06
Én pedig felszólítanám a magyar állampolgárokat, hogy ameddig a kormány nem számol el minimum az elmúlt 20 év zavaros pénzügyeivel, addig egy forint adót ne fizessen senki, semmilyen formában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!