Több milliárdos kárigény a honvédséggel szemben

2011. február 16. 13:25

Keddig nyújthatták be kárigényüket a Kánya-hegyi katonai objektum miatt azok, akik szerint a létesítmény hátrányosan érintette őket.

2011. február 16. 13:25

Február 15-én járt le a Zemplénben található Kánya-hegyen létesített katonai objektum ötéves használatba vételi engedélye, eddig lehetett benyújtani a létesítmény és az ahhoz vezető út miatti vélelmezett kártérítési igényeket a Honvédelmi Minisztériumhoz - írja az Észak-Magyarország.

Csaknem ezer magánszemélyek mellett önkormányzatok, így Hollóháza és Füzér is élt kártérítési igénnyel. A hollóházi önkormányzat ezen túl közvetlenül a bírósághoz nyújtott be keresetet, amelyben kérik az objektum miatt kiesett normatíva visszatérítését. A magánszemélyek és az önkormányzatok összesített kárigénye több milliárd forint is lehet.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2011. február 16. 14:03
Ez hihetetlen,tiszta Amerika.Annyi különbséggel hogy ott javarészt multikat perelnek,itt meg az államot nézi fejőstehénnek mindenki!!Ez már vicc!De milyen jó persze a segítség,ha akár milyen probléma van.Akkor a HM is kérje el a költségeket az érintett önkormányzatoktól,parasztoktól,magánszemélyektől?!Na menjenek a p...ba!!!
kaktusz
2011. február 16. 13:54
Es mi tortent ott hogy karigeny van? Az az utt olyan rettento? vagy a rettenetesen nagy ,magyar honvedseg tobb ezer kamionnal maszkall arra?
blogen
2011. február 16. 13:41
Kellene már törvény, hogy a honvédelem tabu és előnyt élvez mindennel szemben, legyen az bazsarózsa vagy víkendháztulajdonos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!