Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Elfogatóparancs miatt nem térne haza a Hunvald-ügy vádlottja

2011. február 07. 09:46

Czibula Csaba a gyanú szerint több millió forintot kapott az erzsébetvárosi ingatlanpanama során. A gyanúsítás elől Mexikóba szökött, ahonnan panaszlevéllel fordult a vádhatósághoz.

2011. február 07. 09:46

 

Ha nem menekül el, ma valószínűleg az erzsébetvárosi ingatlanpanama vádlottjai közt ülne Czibula Csaba, aki az ügyészség gyanúja szerint több millió forintot kapott a Gál Györgynek juttatott kenőpénzből - írja a Magyar Nemzet. Czibula Csaba a gyanúsítás elől Mexikóba szökött, ahol jogsegélyegyezmény híján nem kell a kiadatástól tartania. A férfi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) által kirendelt védő nem az elvárható módon tartja vele a kapcsolatot, ezért panaszlevéllel fordult a vádhatósághoz.

A hűtlen kezelésre való felbujtással és vesztegetéssel megalapozottan gyanúsítható férfi a lap szerint azt írta a KNYF-nek, hogy hazatérne, ám a nemzetközi körözés és elfogatóparancs miatt ezt jelenleg nem tartja biztonságosnak.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emhem
2011. február 07. 12:28
érdekes.. a mandíner sem említi, hogy czibula a hunvald-ügy fideszes érintettje, viszont cserébe belinkeli az index cikkét, ami említi, továbbá a nemszégyelli blog postját, ami pont ezen mulasztás apropóján íródott nem tudom hova tenni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!