Újabb gyanúsítottja van a Hunvald-ügynek

2011. január 28. 11:36

Dudoglo Pavel 8,4 millió forintot vett fel parkolási tanácsadásért Zuglóban, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó kezelés bűnsegédletével gyanúsítják.

2011. január 28. 11:36
Gyanúsítottként hallgatták ki Dudoglo Pavel moldáv-magyar állampolgárt a Hunbald-üggyel kapcsolatban. Hunvald György egykori üzlettársát tavaly már meggyanúsították okirat hamisításért, a mostani vád szerint pedig Weinek Leonárd zuglói polgármester foglalkoztatta 2007-től parkolási tanácsadóként, havi négyszázezer forintért. Dudoglo tanácsai a kerületnek 8,4 millió forintjába kerültek, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó kezelés bűnsegédletével gyanúsítják.
 
„A gyanúsítások és a gyanúsítottak köre azonban még tovább bővülhet” – fogalmazott Fazekas Géza a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Magyar Hírlapnak

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2011. január 28. 12:07
Micsoda gyönyörű nevek !!eszem, fa....m megáll!
morfondír
2011. január 28. 12:02
Dudoglo Pavel és Weinek Leonárd. Fülig Jimmy őszinte sajnálatára....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!