Ügyvezetővé alakult az LMP választmánya

2011. január 18. 13:44

Mivel az LMP választmányának 13 tagjából négyen lemondtak mandátumukról, ezért helyükre új tagokat kell választaniuk. Addig ügyvezetőként működik a párt választmánya.

2011. január 18. 13:44

Január 16-án ügyvezetővé alakult át az LMP választmánya, miután a testület eredetileg megválasztott 13 tagja közül immáron négyen - Wildmann János, Mező János, Scheiring Gábor és Sallai R. Benedek - visszaadták megbízatásukat. A párt alapszabálya értelmében ezért a márciusi kongresszuson dönteniük kell az új választmány tagjairól.

Az ügyvezető választmány működése kapcsán Tordai Bence szóvivő azt mondta, hogy az új választásig már nem hoznak hosszú távú döntéseket. Ez utóbbit logikusnak nevezte, mivel most szabják át a párt alapszabályát, illetve megvitatják az LMP 2014-ig szóló stratégiáját. Hozzátette, hogy miután az átalakulás személyi változásokkal is jár majd, ezért nem akarják az új választmány működését a korábban meghozott döntésekkel korlátozni.

Tordai szerint elképzelhető, hogy márciusban teljes tisztújítást tartanak majd és a többi tisztségbe, például az országos politikai tanácsba és az állandó bizottságokba is új embereket választanak. Hangsúlyozta, hogy erről egyelőre még nincs döntés.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2011. január 19. 11:13
LMP= szdsz reinkarnáció, ez most már egyértelmű, az ügyvezetők megnevezéssel, még arra sem voltak képesek, hogy mást találjanak ki, Schiffer is hazudos, amikor elhatárolódott az szdsz-től.
HSL
2011. január 18. 22:09
Viele Köche verdebren den Brei.
felfújta a szél
2011. január 18. 21:15
"megvitatják az LMP 2014-ig szóló stratégiáját" Meg kell osztani az állami zsuzskán, 2014-ig ez még biztosan jön, aztán szopóágra kerültök
de karatna
2011. január 18. 20:41
Nem értem húsz éve ezt a vergődést, sunnyogást! 1928-ban nyíltam megalakult a Magyar Cionisták Pártja és mozgalma. Mit kell itt ennyit variálni " Szabad Kezdeményezések Hálózata" utána meg SZDSZ, azután meg LMP? Minek ez az erőlködés? Meg kell alakítani a Liberális Magyarországi Zsidóság Pártját, az LMZSP-t. Ki kell menni és nyíltan megmérettetni ! Kádár is azt mondta - a krumplilevest, hívjuk krumplilevesnek-, a libalevest, meg libalevesnek, igaz ezt már én mondom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!