Kolompárék vs magyar állam

2011. január 25. 16:18

280 millió forint kártérítést kérnek azok a kisebbségi képviselők, akik a Legfelsőbb Bíróság (LB) jogerős döntése értelmében nem vehettek részt a január 9-i országos kisebbségi választásokon.

2011. január 25. 16:18

Pertársaság alakításával pert indítanak a magyar állam ellen és 280 millió forint kártérítést kérnek a január 9-i országos kisebbségi választáson részt venni nem tudó kisebbségi képviselők. Az MCF 27 jelöltjét adminisztratív hibák miatt nem vette nyilvántartásba az Országos Választási Bizottság (OVB). A határozatot az MCF a Legfelsőbb Bíróságon megtámadta, de a bíróság a panaszt elutasította.

Kolompár Orbán szerint a választásról kizárt jelöltjeiket erkölcsi és anyagi kár érte, ezért pertársaságot alakítanak és pert indítanak a magyar állam ellen.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. január 30. 17:23
Szívrohamot kaptam mikor e hírt elolvastam pimaszság példányát petróleumba kellene rakni múzeumban mutogatni aztán magam megnyugtattam hálával tartozunk ezen embernek ígéretét nem tartotta meg gyomirtóval nem irtott ki bennünket
balbako_
2011. január 25. 20:21
Erkölcsi kártérítés, nagyon jó!
Vizigót
2011. január 25. 20:17
"Kolompár Orbán szerint a választásról kizárt jelöltjeiket erkölcsi és anyagi kár érte, ezért pertársaságot alakítanak és pert indítanak a magyar állam ellen" Kolompár és az erkölcs... Ez valami science fiction lesz, e kettő úgy viszonyul egymáshoz mint a Csomolungma és a Mariana-árok. Ritka nagy szarházi vagy Kolompár!
kulalak
2011. január 25. 18:27
"... pertársaságot alakítanak ..." Ugye nem gondolja senki, hogy KO tudja mi az es hogy hogyan kell? Ki a fene lehet a hatterben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!