JESZ: Nem Bokros Lajosra

2011. január 20. 08:10

Felszólalásában a kormány intézkedéseit kritizálta szerdán az Európai Parlamentben Bokros Lajos. Makay Zsolt, a JESZ elnöke a Magyar Hírlapnak elmondta, Bokros nem egyeztette a párttal felszólalását, az általa elmondottakkal nem értenek egyet. A párt februári gyűlése dönthet képviselőjük visszahívásáról.

2011. január 20. 08:10
Bokros Lajos, az Európai Parlament Konzervatívok és Reformerek nevű frakciójának tagja szerdán a kormány több lépését is kritizálta a frakció nevében.
 
„Bokros Lajos a tavalyi EP-választások óta egyetlen felszólalását sem egyeztette velünk, így ezt sem” – fogalmazott Makay Zsolt a Magyar Hírlapnak. Az MDF - új nevén JESZ - elnöke közölte, nem értenek egyet a Bokros által elmondottakkal, képviselőjük esetleges visszahívásáról februári tisztújító országos gyűlésük dönt majd. „Amennyiben a jelenlegi állapot fennmarad, és Bokros Lajos továbbra sem egyeztet, cserbenhagyja a pártot” – fogalmazott Makay. Esetleges döntésük ellenére Bokros Lajos megtarthatja EP-mandátumát - tette hozzá.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Juggernaut
2011. január 21. 02:35
Ha valaki nem tud felolvasni, akkor miért nem tanulja meg a beszédét? Herczog angolja is jobb, mint ennek a romungrónak a magyarja.
Honfi-fi
2011. január 20. 20:53
Én, még ott tartok, hogy ez a féreg 95'-ben tönkretette a vállakozásomat, másik kb. 100-150 ezer másikkal együtt. Szval nem javasolnám, hogy egy kihalt utcában szembe találkozzunk, még most sem. Nem élnéd túl. És ez ígéret, nem fenyegetés.
Ricochet
2011. január 20. 20:28
MDF, egy műanyag fajta, amiből legtöbb esetben vécédeszkát és egyéb háztartási eszközt gyártanak. Aki nem hiszi, nézze meg a vamzerkedő BAUMAX aktuális katalógusát...
de karatna
2011. január 20. 15:51
A határra ki kell rakni A FÉNYKÉPÉT! Amikor ez a szemét Magyarországra akar jönni, hogy IDEGEN SZEMÉT LERAKATA TILOS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!