Cáfolja a belügy Tóth menesztését

2011. január 14. 15:36

Pintér Sándor belügyminiszter és Hatala József országos rendőrfőkapitány is elégedett Tóth Tamással - reagált a belügyi tárca a Népszava azon állítására, miszerint menesztik a budapesti rendőrfőkapitányt.

2011. január 14. 15:36

Cáfolja a Belügyminisztérium a Népszava azon értesüléseit, miszerint menesztik a budapesti rendőrfőkapitányt. A tárca közleménye szerint Pintér Sándor belügyminiszter és Hatala József országos rendőrfőkapitány is elégedett Tóth Tamással. Mint írják, a tárca és az ORFK sem osztja a lap álláspontját, amely szerint a BRFK-n kritikus helyzet alakult ki, azt az állítás pedig értelmezhetetlennek tartják, hogy a főkapitány csak szoros felügyelet alatt dolgozhat.

A minisztérium cáfolja azt is, hogy a budapesti főkapitány kinevezését a belügyminiszter nem támogatta. Közlik: Tóth Tamást az országos főkapitány javaslatára Pintér Sándor nevezte ki. A minisztérium emlékeztetett: a budapesti rendőrfőkapitányt - Pintér Sándor előterjesztésére, az országos rendőrfőkapitány javaslatára - dandártábornokká nevezte ki az államfő november elsején.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!