MSZP: Cél a minimálbér megadóztatása

2010. december 04. 17:13

Józsa István szerint az egykulcsos adózás bevezetésének célja a minimálbér megadóztatása volt, a kormány kommunikációs csapdát állított az embereknek.

2010. december 04. 17:13

Józsa István, az MSZP országgyűlési képviselője az Atv Egyenes Beszéd című műsorában leszögezte: „A kormány belekényszerítette a munkavállalói oldalt a minimálbér-emelés elfogadásába”.

A képviselő szerint a kormány mindenki felé azt kommunikálta, hogy jól jár az egykulcsos adórendszerrel, miközben a bruttó 350 ezer forint alatti keresetűek rosszul járnak. A politikus úgy véli: a családi kedvezményeket is csak a háromgyermekese családok kevesebb, mint egyharmada tudja majd kihasználni.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rudolf János
2010. december 05. 01:56
és?
longobárd
2010. december 04. 22:32
János, János.... Ne gyűlölködj.. a gyűlölet elveszi az eszed..
Szélhámló
2010. december 04. 20:59
Szerintem felesleges személyeskedésbe menekülnöd. Beégtél, viseld méltósággal. Lemaradtál néhány évtizedet, ha ma itt irreálisan magas az adó- vagy a járulékszint, akkor arrébb megy a gyár 200 km-t, ott megtermeli a dolgot és vámmentesen behozza eladni. És ne bosszantsd magadat, nem a kurucról tájékozódom.
Rudolf János
2010. december 04. 20:54
hmm.. álom álom édes álom... mikor beveszed, hogy pl a gödör alján lennél és javulni fog a morál. Legfeljebb Ferinek lesz több majd az osztalék, meg talán jövőre én is kicsit olcsóbban fogok vásárolni.. Ellenben téged fognak kirabolni kicsit többször..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!