Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Leváltották Novák Elődöt

2010. december 13. 17:59

Már nem Novák Előd a kulturális és sajtóbizottsága ellenőrző albizottságának elnöke, miután hétfőn leváltották posztjáról. Helyét az LMP-s Karácsony Gergely veszi át.

2010. december 13. 17:59

Leváltotta hétfőn az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottsága az ellenőrző albizottság elnöki tisztségéből Novák Elődöt. A testület vezetését ezentúl az LMP-s Karácsony Gergely vezeti. A Jobbik közleménye szerint a kormánypártok „obstrukciós zsarolással” érték el Novák Előd leváltását. Mint írták: mindez „nagykoalíciós bosszú” volt azért, mert a jobbikos politikus Alföldi Róbert, Such György és mások elszámoltatását szorgalmazta.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunguzka
2010. december 14. 20:49
Haynaunak csak az apja volt arisztokrata, az anyja, mint Göncz Árpádnak
predator
2010. december 14. 17:47
Erre mondanák,hogy kibújt a szög a zsákból. Egy volt Gyurcsány tanácsadót ültetnek Novák helyébe. "Novák ordibált az üléseken?" Ez honnan derült ki a fideszes tagok számára,amikor a választók pénzéből még arra sem futotta,hogy elmenjenek az ülésre,nehogy felelősségre kelljen vonni Alföldit a minden szintet alulmúló rendezői tevékenysége miatt. Ez ám a forradalom...
radical
2010. december 14. 00:23
Ennyit a fideszesekről,kedvesebb nekik az lmp vagy az mszp mint a Jobbik.Pedig ők az igazi konstruktiv ellenzék.Nem szavaznak le mindent zsigerből. Még ők vannak megsértődve ha valaki számonkéri rajtuk hogy ugyan miért nem járnak be a bizottsági ülésekre. Detto olyanok mint azmszp,ők sem tűrik a konkurenciát. mszp=fidesz=lmp
Trükkök Százai...
2010. december 13. 23:10
Nováknak gumiszobában a helye.Passz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!