Elhatárolódott a közrádió Mong Attilától

2010. december 21. 17:05

Nem a 85 éve működő intézmény, hanem a műsorvezető és az ügyeletes szerkesztő személyes véleményét tükrözi az egyperces csend - reagált a Kossuth Rádió főszerkesztője Mong Attila akciójára.

2010. december 21. 17:05

Gazsó L. Ferenc, az MR1-Kossuth Rádió adófőszerkesztője közleményben reagált arra, hogy a közrádió 180 perc című műsora kedd reggel egy percre elhallgatott. „A műsorvezető kommentárja szerint az ügyeletes szerkesztővel közösen ezzel a csenddel kívántak véleményt alkotni az Országgyűlés által kétharmados többséggel elfogadott új médiaszabályozásról” - írja.

A főszerkesztő kitér arra is, hogy ez a szokatlan megnyilvánulás nem a 85 éve működő intézmény, hanem a fenti munkatársak személyes véleményét tükrözi. Hozzátette: a történtek körülményeiről a rádióvezetés tájékozódik. Az eset kapcsán elbocsátásra, munkaviszony felfüggesztésére nem került sor a közrádióban - zárul Gazsó L. közleménye.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Kotász
2010. december 22. 06:26
Arra azért kíváncsi lennék,hogy a BBC alkalmazna e ilyen mongoloid partizánokat?
1120
2010. december 22. 02:11
Kirúgni mindkettőt, mint a szél. Azonnal.
El Topo
2010. december 21. 20:26
Én azon röhögök reggel óta, hogy mekkora fíling lehet egy nyilvános fórumon álnéven éltetni a cenzúrát!:D
Öreg
2010. december 21. 19:57
A rádióbemondó hireket továbbit, a Tv. bemondó hireket közvetit. Nem véleményt és főleg nem a sajátját. Ha a hireket kommentálni, vagy minősiteni akarja, nincs helye a közszolgálatiban! A Debrecen három focistájának nem tetszett az eredmény Harkovban és emiatt valamit összetörtek. A bemondónak nem tetszik a beolvasandó hir és néma marad. Egykutya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!