Kálomista Imre a Hungarofest élén

2010. november 19. 13:07

Rubovszky Rita helyett Kálomista Imre kommunikációs és gazdasági szakember látja el a Hungarofest szakmai vezetését péntektől.

2010. november 19. 13:07

Közös megegyezéssel távozott a Hungarofest Nonprofit Kft. éléről Rubovszky Rita, a cég eddigi ügyvezető igazgatója - közölte a kormányzati kommunikációs államtitkárság pénteken az MTI-vel. Az egyebek mellett a nemzeti ünnepekért is felelős Kft. új igazgatója, Kálomista Imre kommunikációs és gazdasági szakember lesz, akinek eddigi pályájáról kevés információ tudható: iskoláit külföldön végezte; testvére, Kálomista Gábor egyik életrajza szerint bányamérnökként végzett Németországban. A közlemény szerint az államtitkárság elismeri Rubovszky Rita munkáját, a vezetőváltást pedig a magyar uniós elnökséggel és a struktúra átszabással járó speciális feladatokkal indokolták.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!