Iszap: 406 milliót gyűjtöttek a segélyszervezetek

2010. november 21. 14:58

Eddig 406 millió forint gyűlt össze a vörösiszap károsultak megsegítésére a segélyszervezetek számláin. A legtöbbet a Magyar Vöröskereszt gyűjtötte.

2010. november 21. 14:58

A segélyszervezetek számláján eddig 406 millió forint pénzadomány gyűlt össze a vörösiszap károsultak megsegítésére a karitatív adományokról készült legfrissebb kimutatás szerint. A legtöbb pénzadomány a Magyar Vöröskereszt számlájára érkezett: november 18-ig összesen 320 millió forintot gyűjtöttek.

A Vöröskereszt emellett más módon is segít a vörösiszap-katasztrófa károsultjain. De a Máltai Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász és a Magyar Református Szeretetszolgálat is kiveszi a részét a segítségnyújtásból.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2010. november 22. 05:47
Jobb lenne így olvasni a hírt: "a 406 millió forint pénzadományt, mely a segélyszervezetek számlájára beérkezett, a szervezetek haladéktalanul felhasználták a bajba jutottak megsegítésére. A tételes elszámolás a szervezetek honlapján olvasható. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!