Tátrai vádalkut ajánlott

2010. november 05. 13:50

Tátrai Miklós nyomozati alkut ajánlott az ügyészségnek a Sukoró-ügy előmozdítása érdekében. Az ügyészség szóvivője egy mentelmi joggal rendelkező személy lehetséges felelősségéről is beszélt.

2010. november 05. 13:50

Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. előzetes letartóztatásban lévő egykori vezére a Sukoró-ügy előmozdítását segítő alkut ajánlott az ügyészségnek - értesült a Magyar Hírlap. 

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerint még nem időszerű arról beszélni, hogy meghosszabbítják-e Tátrai december 2-án lejáró előzetes letartóztatását. A szóvivő megerősítette, hogy egy mentelmi joggal rendelkező személy felelősségét is vizsgálják Sukoró kapcsán. 

Budai Gyula miniszterelnöki megbízott ezzel kapcsolatban azt mondta: „Ebben az ügyben egyetlen szereplő van, akinek mentelmi joga van, ez pedig Gyurcsány Ferenc, mert ő országgyűlési képviselő és a mentelmi jog az országgyűlési képviselőt illeti meg. Előző nap a legfőbb ügyész helyettes elismeri, másnap az ügyészségi szóvivő cáfolja, tehát jó lenne, hogyha megbeszélnék egyébként, hogy ki mit mond, vagy ki mit nyilatkozik”.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizipipa
2010. november 05. 14:53
Ha házi őrizetbe kerül, az üzlet megköttetett. Persze ehhez olyan dolgokról kell mesélni amiről az ügyészség még nem tud.
Öreg
2010. november 05. 14:30
Dalolj, madárka, szebb lesz a kalitka ! És nem ér el a macska!
zoli 29
2010. november 05. 14:27
Ha nem a Magyar Hírlapban jelent volna meg, még érdemes is lenne róla beszélgetni.
Locassen
2010. november 05. 14:25
Kedves Miklós! Cselekedj a haza üdvére és bűneid megbocsáttatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!