Nincsenek lobbiharcok a költségvetés kapcsán

2010. október 27. 10:45

Egyelőre nincsenek belharcok a Fideszben a költségvetés közzététele előtt- egyesek szerint ez annak köszönhető, hogy a képviselők is keveset tudnak a várható intézkedésekről.

2010. október 27. 10:45

Annak ellenére, hogy a kormány szerdán tárgyalja a jövő évi költségvetés tervezetét, az Origonak nyilatkozó fideszes és kormányzati források szerint nincsenek lobbiharcok a frakcióban, és továbbra sem világos, pontosan miből fog összejönni az a kormányzati spórolás, amiről Orbán Viktor kormányfő beszélt a múlt héten. A jövő évi költségvetést nagy várakozás előzi meg; a miniszterelnök korábban említette, hogy belharcokra számít, de az portálnak nyilatkozó fideszes források szerint ennek semmi jele, mivel a képviselők nem ismerik a költségvetés részleteit.

A nyilatkozók ezután sem számítanak komolyabb harcokra, ha a spórolás nem csak egy-egy területet érint hátrányosan, hanem általános lesz. A költségvetés nem került szóba a Fidesz hétfői frakcióülésen, annak részleteiről Matolcsy György gazdasági miniszter, illetve a költségvetéssel kapcsolatos kérdéseket koordináló Naszvadi György államháztartásért felelős államtitkár csak jövő hétfőn tájékoztatja a frakció tagjait.


 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. október 27. 19:24
Nem kötik az orrukra. Nem az a dolguk hogy beleugassanak, hanem az hogy nyomkodják az igen gombot, és hevesen bólogassanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!