Megint feljelent Budai

2010. október 07. 12:07

Az Álomsziget-projektben beépítenék a Hajógyári sziget több mint egyötödét. Budai Gyula feljelentést tett a terület szerinte gyanús értékesítése, illetve a beruházás nemzetgazdaságilag kiemelt státusza miatt.

2010. október 07. 12:07
Az Álomsziget elnevezésű kaszinóváros ügyében tett büntetőfeljelentést Budai Gyula. Budai a feljelentést egyrészt a Hajógyári sziget 32 hektáros területének értékesítése miatt, másrészt a beruházás kiemeltté nyilvánításának szerinte gyanús körülményei miatt teszi.
 
A miniszterelnöki megbízott kezdeményezi, hogy a nemzetgazdasági miniszter vizsgálja felül a projekt kiemelt státuszát, amely szerinte egyértelműen a befektetők érdekeit szolgálta. A 400 milliárdos projektben a Hajógyári sziget több mint egyötödét beépítenék.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2010. október 08. 16:36
http://hetivalasz.hu/uzlet/tarcazaj-32316
kalandféreg
2010. október 07. 19:29
Először a Bereznay féle kibulizott ország ütött szöget a fejembe. Azóta néha eljátszom azzal a gondolattal, hogy mi van, ha OV túl azon, hogy zseniális politikus, zseniális előadóművész is és valójában épp úgy képvisel nem látható érdekeket, mint amennyire közérdeket is? Mi van, ha OV célja is hasonló, mint anno a szoclibé, csak épp sokkal profibban vezényli az aktust, pl nem lépi át a népnyomoritás egy bizonyos fokát? Ha igy lenne, nagy bajban lennénk, mert a vélt előadás nagyon is tökéletes és leleplezhetetlen. De, mint mondom, csak eljátszom/eljátszottam a gondolattal és az intézkedéseket figyelve egyre valószinűtlenebbnek látom. A bankadót és az imf huncutságot pl nyilván nem azért lépte meg, hogy szerezzen néhány befolyásos barátot :o) Nagyságrendekkel valószinűbbnek érzem teuton örökbecsűjét: "Úgy gondolom, ma Orbán az egyetlen nagyívű politikus akit nem lehet megvenni. Se bel-, se külföldön. Sarokba szorítani, pénzügyileg az országot ellehetetleníteni, a nyakára kést tenni persze lehet. S közben az ellenfeleit mindenben segíteni." De ennyi szemétséget látva (és mennyit nem látva!) gy.k. mindenkit gyanakvással nézek, aki a hatalom közelében mozog :o(
kalandféreg
2010. október 07. 17:27
Na jó. Kiposztolom én. Már úgyis rég nem irtam semmit.
kalandféreg
2010. október 07. 16:32
Bárki is álljon a történet mögött, vagy nagyon meggondolatlanm, vagy nagyon nagy hatalma van. Ha ov 2X egymás után kijelenti, hogy Matolcsy marad, az azért felér egy ultimátummal. És mindezek után is folytatja az MN, de immár a hirtv-bel együtt, költségvetés előtt, stb, stb. Ebből megint csak a Te verziód jön ki győztesen. Láthatóan még a költségvetés elfogadása előtt ki akarják nyomni, mert gondolom januárig nem lehet háborúzni a nyilvánosság előtt. És ha a KV elfogadás előtt akarják kinyomni, akkor nyilván azért, mert valamit meg akarnak fúrni. Persze ez mind konteó, de mi a francot csinálhat az ember, ha ennyire elvetemült a közvélemény tájékoztatása? Botrány basszus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!