Ivády: Viszlát, LMP!

2010. október 20. 14:24

A Népszabadság információi szerint Ivády Gábor kilép az LMP frakciójából, sőt a pártból is. Döntését, melyet az LMP-n belül dúló „ideológiai válsággal” indokol, a politikus szerdán jelenti be a parlamentben.

2010. október 20. 14:24

Ivády Gábor ellen a napokban etikai vizsgálat zajlott egy elfogadott kampánytámogatás ügyében. Ivády állítólag annak ellenére fogadta el egy vállalkozó közel félmilliós támogatását, hogy az LMP választmánya korábban állásfoglalásban mondta ki: az érintett cégtől pénz nem vehető át. Az etikai bizottság ezért előbb kizárta a pártból, aztán enyhült az ítélet és csupán megrovásban részesítették a politikust. A pártban azonban komoly vitákat váltott ki az eset. A Népszabadság úgy tudja: Ivády kilép a frakcióból és a pártból is. A politikus döntésének legfőbb indoka állítólag a párton belüli ideológiai és vezetési válság.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2010. október 21. 15:11
Rabbi Mosze ben Majmon, ismertebb nevén a XIII. században élt zsidó orvos Talmudi bölcs Majmonidész mondotta egykoron. __________________________________________ Beszéljél úgy, ahogyan az ellenségeid hallani szeretnék, de cselekedjél sajátjaid ( saját néped) érdekei szerint. _________________________________________ Nos az LMP is így cselekedett egy darabig, de most -elég hamar- kibújt a szög a zsákból. Hallgassátok az igét! Egy politikus , politikus csoport családi geneologiája, beszédes története múltjának és jövendőjének. Ezt 1945 előtt egyetlen politikus nem dugdosta el a maiakkal ellentétben. Miért? Találják ki! SZAKASITS ÁRPÁD elvtárs, az LMP elnökének dédpapája : idézem "Tizenöt éves kora óta részt vett a munkásmozgalomban, 1908-tól a Népszava munkatársa. Az első világháború idején a hátországban szolgált, a Magyarországi Tanácsköztársaság idején a Belügyi Népbiztosság osztályvezetője, " megjegyzem a gyilkos SAMUELLY bajtársa volt. Szóval ilyenek a ti gyökereitek!!!!! " a magyar emberek jó szándékát csak naivitása képes felülmúlni" Nos ezen kell változtatni!!!!!!!!! Mindig kérdezzed, hogy honnan jön. Nem kell addig rágni az almát, ameddig az ember a kukacba nem harap. Meg kell nézni, hogy van e rajta lyuk! Az LMP, meg olyan volt már az elején, mint a szita!
tevevanegypupu
2010. október 21. 08:44
Fogadjunk hogy dzsippje sincs meg nam jar romkocsmakba se. Kulonben mindegy, o tudja mi a jo neki meg a kornyeknek.
Öreg
2010. október 20. 20:11
Az LMP az SZDSZ reinkarnációja. Október 3-án tapasztaltam, hogy ahol a saját érdekük számitott, ott az LMP 30-40 %-al több szavazatott kapott, mint ahol nem volt esélyük. /ker.önk. képviselő és a lista/ A kerületi polgármesteri cimért folyó szavazáson- ahol szorosnak igérkezett a verseny- sok LMP-s az MSZP jelöltjét támogatta. Volt szerencsém közelről látni.
2010
2010. október 20. 18:22
zoli 29. dada úgy jutott el Orbánhoz, hogy komcsi, és az elmebetegnek ez van kiadva, hogy Orbárol írjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!