Varga: A kormány központi célja a munkahelyteremtés

2010. szeptember 30. 20:27

Egymillió új munkahelyet kíván teremteni a kormány a következő tíz évben - mondta el Szegeden Varga Mihály. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár B. Nagy László helyi fideszes polgármesterjelölttel közösen tartott sajtóbeszélgetésén kifejtette: a kabinetnek világos gazdaságpolitikai céljai vannak ennek elérésére.

2010. szeptember 30. 20:27

A kormánynak határozott elképzelései és világos gazdaságpolitikai céljai vannak, amelyek központjában a munkahelyteremtés áll - jelentette ki Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön Szegeden, egy B. Nagy László fideszes polgármesterjelölttel közösen tartott sajtóbeszélgetésen.

A kormány egymillió új munkahelyet kíván teremteni a következő tíz évben, azért éppen ennyit, mert Magyarország így érheti utol a hasonló nagyságú uniós tagállamok, Csehország vagy Portugália foglalkoztatási szintjét - tette hozzá a politikus, majd kitért a foglalkoztatottsági adatokra is. Elmondta: azokba a régiókba kell koncentrálni a különböző lehetőségeket, ahol az országos átlagnál magasabb a munkanélküliség, így például Észak-Magyarországra, vagy a Dél-Dunántúlra.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. október 02. 17:40
Ez a szerencsétlen tornából felmentett néha egyeztet az alcsúti mesemondóval is?
gilyanpeter
2010. október 01. 16:51
Végre megvan az esély arra, hogy a szavakat tényleges cselekvés is kövesse.
Tikva
2010. október 01. 01:16
Nagyon fájlalom,hogy bárki,beállítottság-ától függetlenül szájára/nevére veszi Freud nevét. kérem,hogy ezt márcsak kegyeleti okok miatt is változtassa meg a netező,ha tényleg ő is becsüli az elhúnyt tudóst...kérem...
dr. Sigmund Fraud
2010. szeptember 30. 23:25
Akkor időszerű lenne kibaszarintani Matolcsy urat mint macskát szarni és pl. Varga urat tenni a helyére. Lassan kéne gazdaságpolitika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!