Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Tüntettek a taxisok

2010. szeptember 13. 19:56

Több mint száz taxi tüntetett hétfőn a Cinkotai és Németpróna utca kereszteződésénél. A taxisok azért demonstráltak, mert a velük szerződésben lévő Taxi 4 társaság jelentősen csökkentette volna a fuvardíjat.

2010. szeptember 13. 19:56

Taxisok demonstráltak hétfőn a Cinkotai és Németpróna utca kereszteződésénél a Városban blog beszámolója szerint. Az Index az eseményről megkérdezte Dudás Zoltánt, a Taxi Fuvarszervező Társaságok Szövetségének főtitkárát, aki elmondta, hogy a Taxi 4 társaság vezetői 144 forintra csökkentették volna a jelenlegi 184 forintos kilométerenkénti díjat. A tüntetésen más taxitársaságok egy-egy autója is részt vett, a szolidaritáson túl azért, mert a Taxi 4 lépése akár tarifacsökkentési hullámot is okozhat.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosszkutya
2010. szeptember 14. 15:50
Két dologra szeretném felhívni becses figyelmeteket: 1. Amikor ezekben a zsigeri kommentekben szarozzátok egy szakma elégedetlen tagjait, akkor semmiben sem különböztök a drága, jó Bolgár Gyuri bácsi törzsgárdájától, akiket egyébként olyan mérhetetlen módon elítéltek. Azok az idős, szellemileg toprongy emberek pontosan ugyanilyen hangnemben gyalázták mindazon társadalmi csoportokat, akik az MSZP-SZDSZ diktatúra alatt elégedetlenségüknek mertek hangot adni. Például: gazdák, pedagógusok, vasutasok, BKV-dolgozók, és még sorolhatnám. Ha nektek ez nem gáz, hogy pont olyanok vagytok, akkor nekem sem. 2. http://www.hallotaxi.hu/index.php?pg=news_25_3065 Ez egy tanulmány, amelyet terjedelme miatt egyébként egyikőtök sem fog elolvasni, ezért röviden összefoglalnám. A fuvarszervezők, amilyen a Taxi4 is, a taxisok fa... izéjével verik a csalánt. Csókollak benneteket! (Egy meggyőződéses jobboldali szavazó, elégedetlen "nem ember", szutyok, retek, tahó taxis)
W.Csörcsil
2010. szeptember 14. 05:54
Gyertek és bátran próbáljátok ki milyen is a taxizás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!