Tomcat pofonvágta Novák Elődöt

2010. szeptember 24. 09:37

Polgár Tamás, ismertebb nevén Tomcat, a radikális blogger a Hír Tv beszámolója szerint pofon vágta a jobbikos Novák Elődöt, aki a blogger elmeorvosi kivizsgálását kéri.

2010. szeptember 24. 09:37

Pofon vágta Novák Előd parlamenti képviselőt Polgár Tamás a bíróságon - közölte a Hír Tv. A Tomcatként ismert blogger és a Jobbik alelnöke  egy hónapok óta húzódó személyiségi jogi perben találkozott egymással a Fővárosi Bíróságon. A tárgyalás után a felperes a folyosón megvárta a jobbikos országgyűlési képviselőt és megütötte.

Novák Előd gondolkodik, hogy feljelentse-e a rendőrségen támadóját, de megerősítette, hogy a bírónak már javasolta Tomcat igazságügyi elmeorvosi kivizsgálását, és kezdeményezni fogja kényszer-gyógykezelését is.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. szeptember 25. 18:01
Ha Török Zsoltnak is lekever egyet, elfelejtem!
de karatna
2010. szeptember 25. 00:42
Ezt a Polgár Tamásnak nevezett puhos szarzsákot, már az elő pillanattól --- amikor még valami nemzeti hőst láttak benne-, egy szarházi jellemtelen, aberrált, személyiségzavaros, rothadt lelkületű figurának tartottam. Minden pont beigazolódott! Elmegyógyintézetbe kellene zárni ezt a gén és szellemi selejtet! Feljelenteni! Azonnal!
miloka
2010. szeptember 24. 17:57
Addig jó, amíg egymást püfölik.:))
gilyanpeter
2010. szeptember 24. 17:37
Üthetett volna nagyobbat is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!