Terry Black Gyurcsányt élteti

2010. szeptember 07. 14:48

Rácz Károly leszögezte: „Magyarországnak két olyan miniszterelnöke volt, akire én nagyon büszke vagyok, az Horn Gyula, a másik Gyurcsány Ferenc.” Összegyűltek Terry Black kopogtatói, aki így MSZP-s jelöltként bekerülhet a tököli önkormányzat képviselői közé.

2010. szeptember 07. 14:48

„Legyünk őszinték: számomra Magyarországnak két olyan miniszterelnöke volt, akire én nagyon büszke vagyok, az Horn Gyula, a másik Gyurcsány Ferenc” - mondta Terry Black a TV2 reggeli műsorában. Hozzátette: szerinte az MSZP jelenlegi felállása nagyon jó, és az MSZP-t nem kell szégyellni. A műsorban a transzszexuális előadó azt is elmondta, hogy ismerősei bíztatták, hogy induljon a választásokon.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2010. szeptember 10. 13:27
Ez az MSZP Freudi tudatalattija ! Terry Black a biológiai metamorfózis élő példája, hogyan lehet férfiből nővé, majd nőből férfivé átalakulni. Olyan mint az a párt, amelyet képvisel ezért rokonlelkek. Hiszen KMP-MKP-MSZMP-MSZP és most a multinacionális komprádor fináncoligarchia és bankokrácia báb pártja! MEGTALÁLTA A ZSÁK A FOLTJÁT ÉS A VÖRÖS FOLT A ZSÁKJÁT. ENNÉL MÁR NINCSEN LEJJEBB! Melléklet: [URL=http://img844.imageshack.us/i/tery.jpg/][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/7074/tery.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
tempi
2010. szeptember 09. 20:00
Cépontban láttam a cigány asszony azt mondta,hogy MINK AZ NSZP RE SZAVAZZUNK .Azthittem,hogy ennél nincs lejebb mégis van .Megujulás iránya teribácsival elöre pajtások k.
Negue
2010. szeptember 09. 13:32
Ahogy tudom Terry az utóbbi években nem igen tudta eldönteni, hogy nő, vagy férfi akar e lenni?! Esetleg nem lehet, hogy most is bizonytalan, hogy az mszp-ben vagy a ne adj Isten a jobbikban szeretne politizálni? De azt hiszem azért a zsák mindig megtalálja a foltját! Az is lehet persze, hogy ő egy "beépített" fideszes aki belépve az mszp-be, belülről akarja bomlasztani az ellenséget! :))))
civilina
2010. szeptember 08. 17:41
Szoktuk mondogatni itt a Mandineren az mszp-vel kapcs.-ban, hogy már nincs lejjebb. Dehogy nincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!