Schiffer hazudik?

2010. szeptember 08. 19:49

Az LMP frakcióvezetője szerint Karácsony Gergely nem is nyilatkozott a Népszabadságnak. A párt kampányfőnöke ugyanakkor azt állítja: pontosan az jelent meg, amit nyilatkozott.

2010. szeptember 08. 19:49

Valótlanságot állított Schiffer András az ATV „Egyenes beszéd” című műsorában - állítja a Népszabadság. Az LMP-s politikus az ATV műsorában arról beszélt: Karácsony Gergely nem is nyilatkozott a Népszabadságnak, a lap pedig „meglehetősen furcsa mód néhány, elejtett megjegyzését” cikkbe öntötte.

Amikor a műsorvezető arról kérdezte, tudott-e az informális felajánlkozásokról, Schiffer azt válaszolta: nem tud semmit, mert nem ő a kampányfőnök. Ugyanakkor hozzátette: egyik párttól sem érkezett még semmilyen megkeresés az LMP-hez. „Amiről Karácsony Gergely beszélt, vagy beszélhetett, az egyes politikusoknak az utalgatásai voltak, amelyet elég szerencsétlenül és nem éppen valósághűen a Népszabadság újságírója volt szíves így interpretálni”.

Karácsony Gergely a Népszabadság megkeresésére elismerte, hogy a cikkben megjelenteket előzetesen egyeztették vele. A helyzet tisztázására az újság megkereste Schiffer Andrást is, de ő nem kívánta kommentálni a történteket.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2010. szeptember 09. 12:11
SIFFER zsidó is, ügyvéd is. Miért NE HAZUDNA??!
Ombudsmanyus
2010. szeptember 09. 08:20
Egyre szánalmasabb az LMP. Ennek az összevissza kommunikációnak biztos nem lesz pozitív hozadéka.
miloka
2010. szeptember 09. 06:55
De mi ebben a meglepő??
sensei
2010. szeptember 08. 22:35
"Schiffer hazudik?" Minek a kérdőjel a cím végére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!