Egyre több kisposta nyitja meg újra kapuit

2010. szeptember 11. 09:54

Négy kistelepülésen nyílik meg újra a postahivatal szeptemberben - azért ezekben, mert itt volt meg a gyors nyitáshoz szükséges infrastruktúra. Lesznek települések, ahol a helyiek elégedettsége miatt megmarad a mobilposta-rendszer.

2010. szeptember 11. 09:54

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Semjénen szeptember 14-től, a Fejér megyében található Sárkeszin szeptember 20-tól, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadnád és Tornanádaskán szeptember 28-tól működik ismét posta. Hogy miért pont ezekben a falvakban nyitnak újra az üzletek, arról a Magyar Posta Zrt. szóvivője a Magyar Hírlapnak azt mondta: a leggyorsabban ott tudják újranyitni a kispostákat, ahol ehhez az infrastruktúra megvan. Lesznek települések, ahol a helyiek elégedettsége miatt megmarad a mobilposta-rendszer.

A legelső újranyíló kisposta a Veszprém megyei Küngösé volt: augusztus 30-án megújult belsővel, a legmodernebb számítástechnikai eszközökkel várta a település lakóit az üzlet. Az elmúlt hét évben több mint 500 faluban zárta be egységeit a Magyar Posta Zrt. A cég jelenleg 946 településen látja el feladatait mobiljáratokkal a hét öt napján.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2010. szeptember 13. 10:29
Semjén? Jellemző. :-) De hogy a vadnai posta is? :-)
El Topo
2010. szeptember 12. 20:24
Remek! Éppen ideje újranyitni az összes pénztemetőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!