Budai: Gyurcsány törvényt sértett

2010. szeptember 22. 20:58

A kormánybiztos szerint a Gyurcsány-kormány szánt szándékkal szegte meg a törvényt, amikor koncessziós szerződés nélkül kiemelt jelentőségűvé emelték a sukorói beruházást

2010. szeptember 22. 20:58

Budai Gyula, a Sukoró-ügyet vizsgáló kormánybiztos szerdai sajtótájékoztatóján kijelentette: a Gyurcsány-kabinet szándékosan sértett törvényt azért, hogy előnyhöz juttasson egyes befektetőket.

Az egykori kormány felelősségét Budai Gyula azzal támasztotta alá, hogy a sukorói kaszinó-beruházást már a Gyurcsány-kormány legutolsó ülésén kiemelt jelentőségűvé nyilvánították, ám az ehhez szükséges koncessziós szerződést csupán hónapokkal később hozták létre. A kormánybiztos szerint emiatt jogszerűtlen a 2,6 milliárd forintos állami támogatás.

Budai hozzátette: „Gyurcsány Ferencnek, Bajnai Gordonnak és Veres Jánosnak tudnia kellett a tényekről, tekintettel arra, hogy kormányrendeletben kiemelt beruházássá nyilvánították a kaszinót, felelősségük nem kerülhető meg. A hivatali visszaélést ez, szerintem, megvalósítja”.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. szeptember 23. 16:17
gyurcsánynak ülnie kell!
hátakkor
2010. szeptember 23. 10:27
1. cellában elvileg nem lehet netezni, off-line hagyományos börtön naplót írhat, mint sok más nagyformátumúis tette. 2. Demokráciában elég tág a határ, hogy a felhatalmazott kormány garázdálkodjon a közvagyonnal. 4 évente lehet véleményezni, hogy sáfárkodtak vele, ez megtörtént. Nem jártak rosszul, Fletóék, Kókáék, Veres, Baynau, stb stb. Sztem megérte így is nekik. Ahogy Fletó mondta volt más ügyben már - történt pár jogi csalafintaság.. Ezek az ügyek hamar elévülnek és mindig azzal fognak védekezni, hogy politikai meg koncepciós ügyek ezek, holott sima gazdasági bűncselekmények. Amúgy Budai szinten tartja a hangulatot, de egyedül az LMP tett feljelentést. Jogilag megalapozott feljelentések kellenek és kész. Többi az igazságszolgáltatásra tartozik.
2010
2010. szeptember 23. 06:51
MEDDIG LESZ MÉG EZ A MOCSOK ÉS A GAZEMBER BARÁTAI SZABADLÁBON. MÁR HÁNYINGEREM VAN ETTŐL A RABLÓGAZDÁLKODÁSROL! GYORSITANI!!!!!
senor calavera
2010. szeptember 23. 03:25
Most mi lesz, tényleg bíróság elé kerül? És lecsukják? Feri neeeeeeee, ne hagyj itt !!!!!!!!! Nem baj a cellában biztos lesz internet, és olvashatjuk a blogot. A meghurcolt politikai fogoly. Az áldozat. Gréczy Zsolt tuti, hogy önként vonul be. Magára rakja majd a bilincset, esetleg rabol, hogy ha máshogy nem megy. Megható lesz egész biztos. Feri pedig megalakítja odabent az új baloldalt. Illegalitásban. Szerintem már alig várja. Én is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!