Bajnai tagadja a csontvázakat

2010. szeptember 10. 18:57

Bajnai Gordon cáfolja Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár csontváz-jelentését. A volt miniszterelnök szerint nem csontvázak vannak, hanem az új kormány előtt álló megoldandó feladatok.

2010. szeptember 10. 18:57

Bajnai Gordon volt miniszterelnök titkársága Oszkó Péter egykori pénzügyminiszter bevonásával reagált Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár szerdai tájékoztatójára. A fideszes politikus 63 olyan „csontvázat” nevezett meg, amely szerinte idén és jövőre több százmilliárdos többletkiadásként jelenik meg, és erről az előző kormány nem tájékoztatta utódját az átadás-átvétel során.

Bajnaiék szerint Varga jelentése semmilyen meglepetést nem tartalmaz, nemhogy csontvázak nincsenek benne, de igazából új, eddig ismeretlen, a költségvetést érintő elem sem. A titkárság válaszközleménye leszögezi, hogy a Varga-jelentésben szereplő a költségvetést érintő tételek mindegyike régóta ismert, így nem csontvázak, rejtélyek vagy aknák vannak, hanem megoldandó feladatok vagy kockázatok.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. szeptember 11. 14:35
Bajnai Gordon ( nem kell kordon), mikor számolsz el a libákkal, és az emberi életekkel, én a helyedben nem aludnék, nyugodtan!
WonderCsabo
2010. szeptember 11. 13:04
"nem csontvázak vannak, hanem az új kormány előtt álló megoldandó feladatok" Ilyen jó dumát régóta nem hallottam. :D
doncamillo
2010. szeptember 11. 05:41
Hercigeskednek itt ezek a jóemberek...nem unják már minden nap százszor ugyanazt leírni?! Bár nyilván most ezekért a beírásokért fizetnek nekik -és a vajaskenyér egyre drágább lesz... érdekes lenne tudni, hogy milyen tarifával..bár ahogy a komcsi utódpárt mostani kasszáját nézzük, ez valószínűleg egyre kisebb lesz..és ha ezek a fizetett papírmunkások továbbra is ilyen primitív szövegeket gyártanak szerte szana, ezzel a pártjukat is sikeresen végképp lenullázzák!! Hajrá bértollnokok, csak így tovább!!!
bőröndhal
2010. szeptember 10. 21:03
Marha unalmas már ez a csontváz story. Ha vargáék biztosak a bajnai banda bűneiben akkor vádolják meg őket, vagy ismerjék be hogy csak találgatnak. Ha pedig nem, akkor kérjenek bocsánatot, és húzzák le magukat a klotyón. A libás történetnél bajnai egy tetű volt, de jogilag nem sértett törvényt. A törvények már csak ilyenek, szerintem 4 vagy 8 év múlva is ilyen rosszak lesznek, forradalom ide, vagy forradalom oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!