Országimázs 3,2 milliárdért

2010. augusztus 09. 10:07

Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos felügyeli a sanghaji kiállításon való részvételre elköltött milliárdok sorsát.

2010. augusztus 09. 10:07

A Magyar Hírlap értesülései szerint a  Kormányzati Ellenőrzési Hivatal jelentése az ország sanghaji világkiállításon való részvételéről a napokban készül el. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által kezdeményezett vizsgálat felügyelője Papcsák Ferenc elszámoltatásért felelős kormánybiztos.

A magyar pavilonra 3,2 milliárd forintot szántak, de a hozzá fűzött reményeket nem váltotta be, csak kis számú látogató érkezett. A kiállításra 2,5 milliárd forintos közbeszerzést írtak ki, így a maradék 700 millió forint tanácsadói munkákra mehetett el. A közbeszerzést a Genexpo 2010 Hungary Kft. nyerte el, holott a cég a Magyar Hírlap szerint az alapvető pályázati feltételeket sem tudta teljesíteni.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilyanpeter
2010. augusztus 09. 17:13
Nagyon helyes! Az utolsó fillérig el kell számoltatni őket!
hori77
2010. augusztus 09. 11:31
Szégyen! Börtönbe azokkal akik ezeket a szerződéseket aláírták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!