Monok befogadja a kettős állampolgárságra várakozókat

2010. augusztus 20. 16:41

Kossuth Lajos szülőházába jelenti be Monok önkormányzata a kettős állampolgárságért folyamodó határon túli magyarokat, ha ők ezt igénylik, döntött a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település önkormányzata.

2010. augusztus 20. 16:41

„Monok Község Önkormányzata a saját tulajdonában lévő Kossuth Lajos szülőházába jelenti be. Ezzel kifejezve a nemzeti együvé tartozást. Kossuth Lajos szülőháza minden magyar ember otthona és oltalma” - mondta Szepessy Zsolt, Monok polgármestere, miután az általa vezetett önkormányzat úgy döntött, lehetővé teszi, hogy a határon túli magyarok állandó lakosként bejelentkezhessenek Kossuth Lajos monoki szülőházába, és ezáltal minden magyar állampolgárnak járó jog megillesse őket.

Szepessy arra kéri a többi magyarországi önkormányzatot, folytassák a monoki példát - kiváltképp azok, ahol egy-egy jeles magyar személyiséghez kapcsolódó házak vannak. Szepessy a döntés meghozatala előtt nem egyeztetett sem alkotmányjogásszal, sem jogi szakemberrel, erre szerinte nincs szükség.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Badellaman
2010. augusztus 27. 00:50
Nesze semmi fogd meg jól! Ennyit erről a Szepessyről... http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/vadat-emelt-az-ugyeszseg-a-monoki-polgarmester-ellen/cn/news-20100826-05335985
gabuci
2010. augusztus 22. 00:10
Ez a monoki agyrém arra biztat, ami állítólag a sukorói befektető fő bűne, hogy nem lakott életvitelszerűen ott ahol be akart fektetni. Avval a különbséggel, hogy az a saját ingatlanja voltha jól tudom
Badellaman
2010. augusztus 21. 15:54
Lassan beteljesedik a Mikola-átok... Mikola és a 20 év hatalom: http://www.youtube.com/watch?v=LjqGzDqftRw
Badellaman
2010. augusztus 21. 15:29
Sőt most olvasom tüzetesebben, a rohadék minden jogot megadna nekik, beleértve a szavazati jogot is! Az őszi önkormányzati választás jelmondata: VESSZEN SZEPESSY!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!