Ma még megnézheti a névjegyzéket

2010. augusztus 22. 11:48

Délután 16 óráig lehet betekinteni az önkormányzati választásra készített névjegyzékekbe. Az esetleges kimaradás vagy éppen az abba való jogosulatlan felvétel miatt szintén eddig lehet kifogást benyújtani a jegyzőnél.

2010. augusztus 22. 11:48

Azok a választók, akik csütörtök estig nem kapták meg az értesítőt, a közszemlére tett névjegyzékben délután négyig ellenőrizhetik, hogy szerepelnek-e a nyilvántartásban. Az esetleges kifogásokat szintén eddig a határidőig tehetik meg a választópolgárok.

A helyi választási irodák a nemzeti ünnep és hétvége idején is ügyeletet tartanak, hogy az érdeklődők betekinthessenek a névjegyzékbe. Több településen egy-egy munkatárs várja a névjegyzékbe betekinteni kívánókat, míg a kisebb településeken ügyeleti telefonszámot tesznek közzé, amelyet felhívva a munkatárs behívható a hivatalba, ahol megtekinthető a névjegyzék.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bajresz
2010. augusztus 22. 14:24
Már ahol, mert én helybe elmentem de nem volt sehol senki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!