LMP: Alkalmasabb személyt a GVH élére!

2010. augusztus 09. 19:21

A Lehet Más a Politika a Fidesz sajátos személyzeti politikájának ékes példájaként tekint arra, hogy a kormány Juhász Miklóst jelöli a Gazdasági Versenyhivatal élére. Az LMP azt szeretné, ha Orbán más ember után nézne.

2010. augusztus 09. 19:21

„Most itt a Fidesz sajátos személyzeti politikájának újabb ékes példája: a miniszterelnök olyan személyt jelölt a Gazdasági Versenyhivatal élére, akinek az életrajzában az egyetlen kapcsolódási pont a versenyjoggal az, hogy PSZÁF tíz éve megbírságolta bennfentes kereskedelem miatt. Juhász Miklós neve a versenyjoggal kapcsolatos eljárásokban és a szakterületet érintő tudományos életben is teljes ismeretlen, sőt ügyvédként sem képviselt versenyhivatali ügyekben egyetlen céget vagy magánszemélyt sem” - fogalmaz az LMP közleményében Vágó Gábor, a párt országgyűlési képviselője, aki egyúttal felszólította Orbán Viktort, hogy jelöljön Juhász Miklósnál alkalmasabb embert a Gazdasági Versenyhivatal élére.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. augusztus 10. 14:26
Igen, ezt majd pont az LMP fogja eldönteni, hogy ki alkalmas rá.
hori77
2010. augusztus 10. 12:34
majd az lmp eldönti, hogy ki alkalmas
drkovax
2010. augusztus 10. 08:22
Azért én tegnap még az indexen sem pont így olvastam a történetet (mármint, hogy ki és miért bírságoltak), úgyhogy kivárnám a végét ...
imres
2010. augusztus 09. 21:42
Ugye emlékszünk még a választások előtti Orbán Anita(?) afférra? Képviselőjelölt volt, majd miután a férje révén támadhatóvá vált, visszaléptették. Nyilván ez a lépés egyrészt szólt a szociknak, de a saját választóknak is. Saját választók felé az üzenete egyértelmű. Én semmit sem tudok a GVH új vezéréről, csak amit mostanában olvastam. Engem azért zavar, ha röpke fél év alatt szembeköpi magát egy párt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!