Jobbikos jelölt lett a Kultiplex volt vezetője

2010. augusztus 16. 17:37

Bodor András, a Jobbik hegyvidéki jelöltje a Kultiplex néven működő, azóta megszűnt underground szórakozóhelyet vezette korábban. Az egykor a Tilos rádiónak is otthont adó intézmény volt vezetője most törzsökös székely őseit hangsúlyozza.

2010. augusztus 16. 17:37

A Kultiplex nevű, azóta megszűnt szórakozóhely vezetője a radikális párt színeiben indul az őszi önkormányzati választáson. Bodor András a XII. kerületben méreti meg magát.

„Többnyire kereskedelemmel foglalkoztam, de vezetője voltam a ferencvárosi SZDSZ-es Gegesy Ferenc által önkényesen felszámolt KULTIPLEX nevű, közkedvelt zenés szórakozóhelynek, mozinak. Jelenleg egy számítástechnikai alkatrészeket forgalmazó céget vezetek. A politika mindig is érdekelt, de egy pártnak sem voltam soha a tagja. Ugyanakkor úgy érzem, hogy a jelenlegi érzelmileg sivár, társadalmilag szétesőben lévő Magyarságnak szüksége van egy olyan kohéziós erőre, amely az egyénekre szabdalt közösségeket összeboronálja és a neoliberális morális nihilt nemzettudattá kovácsolja.” - írja honlapján a Jobbik jelöltje.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2010. augusztus 17. 11:10
ÉLJEN! HUJ-HUJ-HAJRÁ!!! Bakáts és bűnbandája húzhat az magyary gyepűkről DÉLNEK!
smalladam
2010. augusztus 17. 10:06
2018-as Barikád: "A Jobbik színeiben indul Budapest főpolgármesteri címéért Demszky Gábor. Demszky a Kádár-rezsim ellenzékéhez tartozott, szamizdat-terjesztésért, illegális ellenzéki tevékenységért többször került a kommunista hatalom karmai közé. Az egykori ellenzékinek városvezetői tapasztalata is van, a rendszerváltás után Budapest irányításában vett részt, ám az MSZMP-utód Magyar Szocialista Párt árulása megbuktatta őt."
streca
2010. augusztus 17. 09:31
A Fekete Lyukról nagybátyjám mesélgetett régebben. Alter hely volt , de voltak ott punk koncertek, meg NS koncertek egy nap. Elég kultúrális egyveleg folyt ottan. Loso pedig a Rolls Frakció tagja volt ha jól rémlik. Tóth Gy. pedig 1993-ban kilépett az SZDSZ-ből. Aki nem volt a tűz közelében az nem nagyon tudhatta h mi volt abban a pártban. Nagyon sokan a rendszer ellenesség miatt megbízott , mint utóbb kiderült tévesen, a szadeszban.
cutcopy
2010. augusztus 16. 22:12
Érdekes mert ezen helyen elég melegen összebútorozott a szélsőjobbos(?) Bodor a szélsőbalos Bakácssal..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!