Csaknem száz késszúrással végzett családjával

2010. augusztus 21. 14:19

Az ORFK szóvivője szerint a család kilátástalan anyagi helyzete magyarázhatja az ácsi tragédiát. A férfi összesen csaknem száz késszúrással végzett élettársával és annak gyermekeivel.

2010. augusztus 21. 14:19
Makula György, az ORFK szóvivője elmondta, a 28 éves nevelőapa felelős az ácsi családi gyilkosságért. A férfi megvárta, míg a család aludni megy, ezután egy tucat késszúrással végzett az asszonnyal. „A helyszíni szemle alapján a nő felébredt és megpróbált védekezni” - mondta a szóvivő. A két kisfiúval 30, illetve 50 késszúrással végzett. „Végezetül a férfi megfürdött, tiszta ruhát vett, és felakasztotta magát” - tette hozzá.
 
A tett feltételezhető okaként a család kilátástalan anyagi helyzetét, illetve a pár megromlott viszonyát nevezték meg. Makula György cáfolta, hogy a helyszínen egy ötödik személy is tartózkodott volna, illetve hogy az áldozatok bármelyike is élt volna akkor, amikor kollégái bejutottak a házba.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ppali
2010. augusztus 21. 15:27
Egyébként ez a viselkedés is része a "hagyományos cigány kultúrának"? Mert én ideológiailag nem vagyok elég képzett...
Horizont
2010. augusztus 21. 15:04
Borzalmas. Elgondolkoztató milyen családi életek vannak. Ha lehet hinni a médiának. Anyuka 27 éves a két gyerek 9 és 10 évesek. Az édesapjuk megölt egy benzinkutast nyereségvágyból 2004-ben és börtönben van.Már élettársa is van.Aki 28 évesen "kap" két nagy fiút a nő mellé. Munkanélküli. A gyerekek állami gondozásba voltak mostanra adták haza őket, szegényeket. Az élettárs már kísérelt meg öngyilkosságot, saját felelősségére jött ki a kórházból. Nem félt tőle a nő , a helyzettől meg úgy egyáltalán? Iszonyatos mindig a gyerekek bűnhődnek! Nyugodjanak békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!