„A HIT csodálatos hatása”

2010. augusztus 12. 17:22

Eldördült a kampány-startpisztoly a Civil Mozgalommal fémjelzett Seres Máriánál is. Ma (csütörtökön) délben, szűk körben tartott sajtótájékoztatóján ismertette a legfontosabb tudnivalókat. A médiát ezúttal csak a Mandiner képviselte a sajtótájékoztatón.

2010. augusztus 12. 17:22

A CM tanult a tavaszi hibákból, már nem szeretnék egyszerre bekapni az egész országot. Inkább kicsit félrehúzódva erősödnének komolyabb politikai tényezővé. Bár Seres Mária és csapata ősszel főként nagy pártok vadászterületén kívül, a kistelepüléseken szeretné megvívni harcát, a városokban és Budapesten is szeretné felnyalábolni a szétesőben lévő civil társadalmat.A több mint ötszáz CM-induló csaknem fele városokban próbál felhatalmazást szerezni.

A mostani helyzetük talán biztatóbb, mint áprilisban volt, a kopogtatócédulák gyűjtését is jobban megszervezik. A Civil Mozgalom és Seres Mária már az országgyűlési választások alkalmával országos hírnévre tett szert, ami jól jöhet ősszel azokon a kistelepüléseken, amelyekben a szervezet jelölteket indít. A képviselői pozícióhalmozás elleni aláírásgyűjtések helyszínein is sok szavazóval kerülnek kapcsolatba.

A fővárosi listát Dr. Xantus Judit, vezeti majd, aki józsefvárosi jegyzői pályája végeztével vállalja a feladatot. Seres Mária egyelőre nem közölte, melyik településen indul és vannak-e polgármesteri ambíciói, azt ígérte, ezt hamarosan nyilvánosságra hozza. Azt azonban elárulta, miért érdemes rájuk szavazni. Amennyiben a helyiek rájuk voksolnak, mintatelepüléssé változtatják környezetüket. Közleményükben ez áll: „A Civil Mozgalom története nem választásokról és nem is a politikáról szól, sokkal inkább arról, hogy visszaadjuk az emberek számára az elveszettnek hitt dolgokat: a bizalom jóleső érzését, az összefogás hegyeket megmozgató erejét és végül a legfontosabbat: a HIT mindent felülmúló csodálatos hatását”.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak én
2010. augusztus 29. 21:25
Valaki esetleg a cikkről?
drienovác
2010. augusztus 12. 21:01
"Eldördült a kampány-startpisztoly a Civil Mozgalommal fémjelzett Seres Máriánál is" bezzeg a lényeg hiányzik a cikkből mennyit fut százon két tele vizesvödörrel?
cutcopy
2010. augusztus 12. 19:06
"A fővárosi listát Dr. Xantus Judit, vezeti majd" Haha, egy megbízható szocikáderrel garantáltan biztosítva lesz a civilség..
Laibach
2010. augusztus 12. 18:11
Marika! Nem lesz Orbán-Seres vita? Nem hívja ki párbajra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!