Pesti: Új OPNI kell!

2010. július 31. 15:47

A fideszes képviselő szerint az OPNI bezárásával kár érte a pszichiátriai ellátást, a kormányzat pedig eltökélt, hogy ezt kárt helyrehozza.

2010. július 31. 15:47
A kormány napirendjén szerepel egy új országos pszichiátriai intézmény kialakítása a korábban megszüntetett Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, az OPNI helyett - mondta Pesti Imre fideszes parlamenti képviselő. A képviselő szerint az OPNI bezárása után teljesen nyilvánvalóan kár érte a pszichiátriai ellátást, ami nem maradhat így, „a kormányzat eltökélt, hogy valamilyen központi intézményben a pszichiátriai ellátás szakmai színvonalát megteremtsék, ez napirenden van” - nyilatkozta.
 
Cserháti Péter, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium helyettes államtitkára még június közepén, az egészségügyi bizottság ülésén mondta, hiba volt bezárni az OPNI-t. Mikola István, a bizottság elnök azt kérte a tárcától, derítsék ki, mi indokolta az intézmény bezárását és ezért kit terhel a felelősség.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 02. 11:11
nagyon helyes! rengeteg embernek lenne szüksége rá...
kulalak
2010. augusztus 02. 04:08
Kulcs megvan meg? Ugyanott ugyanazt nem lehet? Kis penzt a szoveg moge aztan hadd menjen, nagyot szolna!
picur3ka
2010. július 31. 16:38
Ez az egesz ugy szinten csak egy telek mutyi volt a sok kozul, ezert kellett emiatt betegeknek es kozonsegnek szenvedniuk. De valami helyi kepviselonek sikerult talan leallitani az uzletet. Volt egy cikk errol a Vastagboron.
slomovicz
2010. július 31. 16:29
én még nem vagyok bolond- csak eccer küldtem el. Aber- Doppelt halt besser.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!