Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

Paller Judit lesz az országos tiszti főorvos

2010. július 06. 08:27

Falus Ferenc országos tiszti főorvos pár hete azt mondta, tulajdonképpen örülne, ha leváltanák. Ez most megtörténhet: a Magyar Nemzet információi szerint Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter kedden rúgja ki Falust, és nevezi meg utódát, aki valószínűleg Paller Judit, a Nyugat-dunántúli Regionális Intézet vezetője lesz.

2010. július 06. 08:27

Voltak problémák az ÁNTSZ működésével, és az egészségügyi kormányzat szívesebben dolgozna egy olyan emberrel, akiben nagyobb a bizalom - így indokolta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, miért szükséges Falus Ferenc országos tiszti főorvos leváltása. Falus távozása biztosra vehető, már az is csoda a Magyar Nemzet szerint, hogy idáig kihúzta - a Molnár Lajos által kinevezett szakembert ugyanis már Székely Tamás is ki akarta rúgni. Utóda Paller Judit, a nyugat-dunántúli régió tiszti főorvosa lesz.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. július 06. 09:04
Ideje volt, de nagyon!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!