Jobbról erősít a köztévé

2010. július 20. 16:34

Ex-Hír Tv-s érkezik a Magyar Televízió csapatához. A Marketing&Media információi szerint Gulyás István a köztévé vasárnap esti új politikai közéleti műsorának lesz a szerkesztő-műsorvezetője.

2010. július 20. 16:34

Gulyás István 2003-tól a Hír Tv valamennyi hírműsorát felügyelte, 2004-ben azonban felmondták a szerződését. Ezt követően az Echo Tv elindításán dolgozott vezérigazgatóként, később pedig a Széles Gábor médiaérdekeltségeit összefogó, vagyonkezeléssel foglalkozó Első Média Holding Zrt.stratégiai vezérigazgató-helyettese lett.

Az új műsor indulásával megszűnik a Szólás szabadsága, amelyet az utóbbi időben Krizsó Szilvia vezetett. Krizsó a köztévé kommunikációs osztálya elmondása szerint egyébként marad az MTV-nél, továbbra is számítanak rá. Az Fn.hu információi szerint a műsorvezető a reggeli közéleti adásban jut majd szerephez.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. július 21. 16:35
Az MTV-re is ráférne egy alapos csótánytalanítás. Az a lgundorítóbb, hogy nyílvánosan lejáratják magukat azzal, hogy a volt rezsim személyiségeinek talpnyalását úgy folytatják, mintha semmi sem történt volna, mintha nem lenne mindenki számára tudott, hogy a korrupt szoc-lib hatalom mit tett az országgal. Nyíljon már ki a szemetek, vegyétek észre, hogy mit műveltek a szemetek.
gentry
2010. július 21. 13:44
Micsoda meglepetés....
Öreg
2010. július 20. 20:14
Remélem az elfogultságnak vége! Az MTV tiszta átjáróház még ma is az MSZP agyonunt káderei részére, mert ők a leggyakoribb vendégek. Mai példa? Lázár Jánossal beszélgetnek, majd jön utánna Mesteházi és elmondja, hogy miért nincs igaza Lázárnak. Viszontválaszra nincs lehetőség. Az alákérdezés este Krizsónál, de a reggeli müsorban is megszokott dolog, a részrehajlás miatt a kapcsoló dolgozik legtöbbet. Kérdésem: mikor valósitják meg a BBC korrekt felosztását a politikai beszélgetőpartnerek kiválasztásánál-1/3 kormánypártok, egyharmad ellenzék /összesen,nem külön-külön/ és egyharmad kormány.
states
2010. július 20. 18:22
Bárki bármit mond, a köztévé politikai műsorai mára legkiegyensúlyozottabbak, szakmailag a legmagasabb színvonalúak lettek. 20 év óta először.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!